X

Pentru a evita mesajele nedorite, veti primi un email de verificare a abonarii.

    Articole din spiritualitate

    "O viaţă lipsită de constientizare/observare nu merită trăită" ~ Socrate

    Pixabay.com
    divinitate

    Este sau nu supravietuirea instinctul nostru primar?

    Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
     

    Cand atingi nivelul de maiestrie in a fi fiinta umana, observi ca tot ceea ce doresti sa experimentezi are foarte putin de-a face cu elementele fizice din viata. Iti vei da seama ca totul are de-a face cu elementele metafizice.

    Dorinta ta cea mai inalta nu se va centra pe a avea sau a face ceva, ci, mai degraba, pe a fi ceva. Vei tanji sa fii mai intelegator si mai iubitor, sa fii mai plin de grija si compasiune, sa fii mai generos si darnic, sa fii plin de umor, lipsit de griji si binevenit in casa oricui. Pe scurt, vei tanji sa manifesti Divinitatea.

    Vei dori sa experimentezi, prin exprimarea ei, pe Cine Esti Tu Cu Adevarat. Vei constientiza ca momentele in care ai dobandit acestea in trecut sunt cele in care te-ai simtit implinit.

    Aceasta abordare a vietii iti poate modifica prioritatile peste noapte. Va schimba intreaga Planeta atunci cand cei mai multi dintre noi vor adopta aceste prioritati.

    Ni s-a spus ca Supravietuirea este instinctul primar al oamenilor. Inexact, dupa parerea mea. Deoarece daca Supravietuirea ar fi instinctul primar, nu am intra intr-o cladire in flacari. Da-mi voie sa explic. Imagineaza-ti ca o persoana merge pe strada si vede o cladire in flacari, apoi aude plansetul unui copil aflat in interior. Oare persoana sta acum si se gandeste daca intra sau nu si isi cantareste sansele de a supravietui? Nu, evident ca nu. Studiile psihologice au aratat ca omul obisnuit ar alerga in cladire, sa salveze copilul, fara a se gandi la siguranta personala. Deoarece instinctul primar al oamenilor nu este supravietuirea ci exprimarea Divinitatii.

    Secretul vietii este sa vezi fiecare moment ca pe un moment al Cladirii in Flacari. Secretul abilitatii de exprimare a Iubirii Pure in viata ta este sa-ti urmezi Instinctul tau fundamental real: exprimarea Adevaratei tale Identitati.

    Cand iti schimbi prioritatile vietii pentru a fi tot ceea ce esti cu adevarat, ti-ai angrenat, in sfarsit, Agenda Sufletului. Ti-ai amintit motivul pentru a trai. Si ti-ai amintit adevarul despre Divinitate – acela ca Dumnezeu ofera totul si nu cere nimic in schimb. Ai rezolvat dilema Dumnezeu. Si , adanc in interior, iti este limpede ca orice dilema din viata ta – si chiar orice alta problema de pe Pamant creata de om – poate fi rezolvata daca suficient de multi dintre noi am decide ca Dumnezeu este Iubire Pura , ca noi suntem Iubire Pura si ca tot ce este nevoie pentru a ne schimba viata individuala si Lumea este sa demonstram Iubirea Pura.

    Totul s-ar schimba in bine pe Pamant, efectiv peste noapte, daca oamenii ar deveni constienti si si-ar da voie sa se deschida si sa imbratiseze  Noua Definitie a Lui Dumnezeu, vazand Puterea Suprema drept o energie constienta de sine, pura si nediferentiata, care se manifesta ca un sentiment- numit Iubire Pura.

    Fiecare fiinta umana este esenta spirituala si fizica a Iubirii Pure si fiecare persoana exprima aceasta energie implicandu-se constient in actul fuzionarii emotiilor umane cu sentimentele Divine, proiectand apoi acea energie in lume in toate momentele cheie ale vietii.

     

    Sursa: Solutia Dumnezeu, autor Neale Donald Walsch