Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Ziua Unimii

24 octombrie - Ziua internationala a Unimii

24 octombrie

Inspiratie, Celebrare si Raliu Constient catre Unime

Un eveniment virtual gratuit pentru a cataliza lumea trezita.

Sarbatorirea anuala a zilei Unimii pe 24 Octombrie! Alatura-te si tu miilor de oameni de pe tot globul la acest sumit online pentru a explora profunda realizare ca suntem cu totii UNA!

Alatura-te intr-o meditatie pentru Unime!

Citeste "Unimea in cele 12 sfere ale vietii"

Poate ca pentru multi dintre noi Unimea este inca un concept pe care nu-l regasim in viata cotidiana. Humanity's Team te invita sa afli perspectiva noastra despre acest subiect in douasprezece domenii importante ale societatii, pe care le-am numit Sfere. Speram sa gasesti materialul inspirant si te invitam sa-l parcurgi de ziua Unimii. Click aici pentru a citi mai multe

Semneaza declaratia de Unime

Asculta-i pe intelepti:

Despre Ziua Mondiala a Unimii:
Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Mondiala a Unimii semnata de peste 50000 de oameni din toata lumea. In timpul prezentarii petitiei, Humanity's Team a fost incurajata sa demareze deja demersurile pentru promovarea si sarbatorirea acestei zile.

Drept rezultat, cu bucurie va anuntam ca data de 24 Octombrie a fiecarui an este rezervata sarbatoririi Unimii  - zi dedicata si sustinuta de catre toti oamenii, comunitatile si natiunile de pretutindeni, ocazie cu care sarbatorim, discutam, demonstram si experimentam ceea ce avem in comun, in acelasi timp constientizand si respectand minunata noastra diversitate culturala... O zi in care ne adunam cu totii in Unime, transmitand ganduri de iubire si recunostinta, pentru binele suprem al Familiei Umane.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi