Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Art Credinte

Prezentare

Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa implementeze credinta ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata.

Miscarea a luat fiinta in 2003 in SUA si este fondata de Neale Donald Walsch, autorul best-seller-ului “Conversatii cu Dumnezeu” . Fara indoiala o "miscare mondiala pentru drepturile civile ale sufletului", Humanity’s Team are peste 20000 de aderenti din mai mult de 90 de tari de pe 6 continente. Website-ul oficial se poate vizita la www.humanitysteam.org

Humanity's Team propune o Noua Spiritualitate care largeste si incorporeaza prezentele credinte ale umanitatii despre Dumnezeu si viata, astfel incat aceasta ar putea schimba modul in care traim unii cu altii, aducand in consecinta pace si armonie pe planeta noastra.Humanity’s Team Romania a luat fiinta in 2007, in urma workshopului cu Neale Donald Walsch de la Chisinau, cand cei 50 de romani prezenti au fost invitati sa faca primul pas catre promovarea Noi Spiritualitati: “Daca nu Noi, Cine? Daca nu Acum, Cand?”
Miscare mondiala pentru drepturile civile ale sufletului

Visul nostru este ca Humanity's Team Romania sa fie cea mai mare comunitate spirituala din tara noastra, sa aduca la un loc toate credintele si orientarile, sa creeze unitate in diversitate si respect pentru ceilalti. Noi credem cu tarie ca puterea unitatii consta in diversitate si alegem sa pretuim si sa onoram varietatea. Intelegem iubirea prin prisma libertatii de alegere a fiecarui suflet.

Ce facem?

Urmandu-ne chemarea, am dezvoltat acest portal de spiritualitate, in care oamenii se pot alatura unei comunitati virtuale, sunt invitati sa participe la evenimente (vezi calendarul de evenimente), citesc materiale de evolutie personala (vezi articole), povestesc cum traiesc unimea in viata de zi cu zi (vezi blog) si multe altele.  Scopul nostru este sa-i ajutam pe toti cei care sunt interesati de evolutie personala sa se adune intr-un loc si sa acceseze cat mai multa informatie, apoi sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine. Fie ca este vorba de un workshop, tabara de retragere, conferinta, targ sau carte tiparita, oamenii sa poata afla despre ele pe acest site. Invitam organizatorii de evenimente si editurile sa ne contacteze.

Organizam periodic intalniri pentru meditatie, deoarece consideram ca cea mai potrivita cale de reconectare cu Sinele, cu pacea si bucuria care Suntem, se face prin intermediul meditatiei. Va invitam sa participati la sesiunile noastre de meditatie, in care exersam golirea mintii. Si nu in ultimul rand practicam unimea, reinventam relationarea plina de consideratie si acceptare in grup, ne regasim si petrecem cateva clipe placute impreuna.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze ideile din “Conversatii cu Dumnezeu”, facilitam organizarea de grupuri de studiu . Cartile scrise de Neale Donald Walsch au atins multe suflete si au schimbat vieti si sunt un material de studiu excelent pentru cei care sunt in cautarea intelepciunii.

Si nu in ultimul rand, promovam petitia pentru stabilirea unui zile internationale in care omenirea sa poata sarbatori Unimea noastra a tuturor, in care ne declaram ca fiind membrii aceleasi familii: familia umana, indiferent de locatia noastra geografica, de apartenenta la diverse religii sau credinte, de culoarea pielii sau de diferentele culturale.  In Romania, peste 3270 de persoane au semnat aceasta petitie, iar raportat la numarul de locuitori, suntem pe primul loc in clasamentul tarilor care au participat la acest proiect de Unime. Ne bucuram nespus ca suntem atat de multi! Cititi despre petitie si stadiul in care se gaseste acest minunat demers pentru Unime in stiri.

In decembrie 2010, Humanity's Team Romania a creat asociatia non-profit Echipa Omenirii (CIF 27890300, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor cu nr. 188/20.12.2010), prin intermediul careia se vor dezvolta proiecte concrete de implicare sociala activa in sprijinul sufletelor de langa noi, fie pentru evolutie spirituala, fie pentru sustinere materiala si intr-ajutorare,  in proiecte de sustinerea mediului, de unitate si pace, de promovare a valorilor umane, de promovare a educatiei pentru schimbare si sanatate, sustinerea bunastarii sociale si a drepturilor si libertatilor omului.

Misiune, credinte, valori

 

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi