Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Humanity Healing International

namaste‘Atunci cand perceptia umana este clara, totul apare ca fiind : Infinit
“Namaste”  - vechea Binecuvantare sanscrita. Se traduce prin: ‘Ma inchin Divinitatii din tine’.


Namaste este scanteia divina din fiecare persoana care recunoaste scanteia divina din cealalta persoana.

‘ Viata din mine vede si onoreaza viata din tine.’ – Aceasta este o expresie cu totul speciala si profunda  a respectului.  Namaste recunoaste dualitatea ce exista in Lume si sugereaza sa facem ca aceste doua aspecte sa fie aduse impreuna.  Aceasta va duce, in cele din urma, spre unitate si trairea nonduala a Unimii (Oneness).

Namaste recunoaste egalitatea tuturor si onoreaza libertatea tuturor.  

Influenta salutului  Namaste se desfasoara pe 4 nivele:  spiritual, fizic, mental, verbal.

‘Onorez spatiul din tine unde locuieste spiritul. Spiritul din mine intalneste acelasi spirit in tine’.  
‘Salut locul unde tu si eu suntem Unul.  Onorez Iubirea care esti  si spiritual liber din tine. ‘
‘Salut Adevarul care esti. Fie ca Viata din tine sa fie puternica . Salut Lumina care esti.  In fiecare dintre noi locuieste pacea.  Recunosc pacea care esti.  Recunosc ca suntem cu totii egali . Stiu ca fiecare este valoros, are o valoare unica, proprie, si e capabil sa-mi extinda orizonturile.  Cand tu fiintezi din acel loc, si eu fac la fel, deoarece Suntem Unul.’

Suntem capabili sa recunoastem bunatatea celorlalti. Putem percepe firul care ne uneste pe toti cu Universul si cu toate fapturile, precum si la sursa acestei interconexiuni.  Suntem receptivi a recunoaste ca aceasta vine la noi in forma exemplului, sfat sau invatarii directe.

Cand ne asumam adevarul ca fiecare persoana pe care o intalnim este speciala si unica, ne trezim la intelepciunea ce ne deschide ochii catre noi posibilitati. Ar trebui sa aratam tuturor oamenilor acelasi nivel generos al intelegerii – bunatatii – grijii – compasiunii.

Felul in care ne traim fiecare clipa are un impact imens asupra tuturor.
In loc sa ne agatam de ceea ce ne desparte, practicand ‘Namaste’ ne permitem sa ne simtim mai putin singuri in aceasta Lume. Incepem sa intelegem ca trebuie sa tratam toti oamenii conform cu ceea ce suntem: o familie.

Cu cat constientizam aspectele subtile ale fiintei noastre , ne reconectam cu corpul nostru de lumina.  Suntem Unul cu tot ceea ce este, indifferent ca noi constientizam asta sau nu.

Fie ca toate fiintele sa gaseasca fericirea. Fie ca toate sa fie libere de suferinta si boala. Fie ca toti sa privim si sa vedem pe toti ceilalti ca o reflectare a noastra.  Exista doar un singur Pamant.  Exista doar o umanitate.  Hai sa ne permitem sa fim Toti Unul, o singura Familie.
Toti Suntem Unul
Namaste

~Text preluat de pe youtube- creatie Humanity Healing International

sursa video:

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=dk7knx29T94&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Ddk7knx29T94%26feature%3Dshare&app=desktop

 

postat de Eugenia Berdan

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:27

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi