Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

2992 Mesaje în 249 Subiecte- de către 216 Utilizatori - Ultimul cont creat: Shanti

12 Martie 2010, 06:38:09
Forum Echipa Omenirii RomaniaActiuni urgenteAjutor umanitar (Moderator: Catalina)Daruieste

Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Daruieste  (Citit de 5218 ori)
Michelle
Vizitator
« : 10 Martie 2008, 16:21:53 »

Prietenul nostru Emil din Reghin - Tg. Mures are nevoie de dragostea noastra  Floare

http://moldovanemil.blogspot.com/
Memorat
LeeA
Junior
**
Deconectat Deconectat

Taur

« Răspuns #1 : 06 Martie 2009, 23:51:24 »

Ce mi se intampla azi... Intru pe blogul lui Cabral (uneori imi place ce si cum scrie) si ce citesc?! Ca un copil de 9 luni are nevoie de unsprijin financiarin jur de 5000 euro. O sa va intrebati ce e nou cu asta. Pai pentru mine este caci... si o sa va redau ce am raspuns:
" Wow… Chiar aseara am vizionat pentru a 3-a oara filmul ”Something The Lord Made” care este inspirat din realitate si in care este vorba despre 2 medici care au deschis drumul chirurgiei cardiace - Dr. Alfred Blalock si Dr. Vivien Thomas. Acestia au operat pentru prima data tetralogia Fallot, intr-o vreme cand operatiile pe cord erau tabu. Superb filmul. Il puteti viziona si voi. (la un mom dat l-au difuzat pe HBO).
Am vrut sa spun despre asta fiind o “coincidenta” minunata. Darius poate beneficia si el de un tratament adecvat. Pacat ca de aceste daruri ale medicinei nu se pot bucura decat cei bogati. Trist! Am scris si eu la adresa pe care ai lasat-o si imi doresc ca Darius sa fie bine! O seara minunata tuturor!"

De aia mi se pare fascinant.Daca vreti si voi sa daruiti pentru ca acest copil sa surada si maine, scrieti-mi pe privat si va voi da toate amanuntele.

PS.Articolul lui Cabral este aici: http://www.cabral.ro/despre-altii/2896/tetralogia-fallot/comment-page-1#comment-44662;eu am scris la acea adresa si am primit amanunte pe e-mail. Cele bune! Zambet
Memorat

Iubeste si fa ce vrei! (Sf. Augustin)
http://leeamusic.blogspot.com/
LeeA
Junior
**
Deconectat Deconectat

Taur

« Răspuns #2 : 28 Iulie 2009, 17:29:31 »

"Un inger care isi doreste numai sa poata zambi din nou"

Numele meu este BRISC ALEXANDRU DAMIAN, am varsta de 3 ani si 4 luni, locuiesc in Cluj Napoca si pana acum 2 luni eram un copil normal perfect sanatos, care alerga alaturi de alti copii in parc si care alaturi de tatal meu Claudiu si mama mea Ioana eram o familie fericita in asteptarea fratiorului meu care intre timp a venit pe lume si pe care il cheama David Robert si pe care il iubesc mult.
Acum 2 luni a inceput calvarul pentru mine, in momentul in care mi s-a spus ca trebuie sa ma internez in spital pentru că am o "comoara" la burtica ce trebuie scoasa afara.
Nu prea stiam multe, dar in acest timp am suferit foarte mult .

Acestea ar fi vorbele unui copil care abia acum incepe sa inteleaga sensul vietii si al copilariei.
Alexandru a fost diagnosticat in data de 27 mai 2009 ca avand o tumoare cancerigena numita NEFROBLASTOM .
A inceput tratatmentul citostatic, iar dupa o luna ni s-a comunicat, dupa mai multe analize,ecografii, ca tumoarea a scazut impresionant de rapid de la 10cm/9cm/8cm la 3 cm si a fost programat la operatie .
A fost operat iar spre surprinderea noastra ni s-a comunica de catre domnul doctor chirurg Calin Ordeanu ca tumoarea este inoperabila, fiind foarte mare, de aproximativ 12cm/10cm/8cm.

Mai multe amanunte despre caz aici www.alexdamian.com

Numere Romtelecom pentru donatii (!!!NUMERELE SUNT APELABILE DOAR DIN RETEAUA ROMTELECOM):

0900900160 pentru donatie de 10 euro

0900900162 pentru donatie de 2 euro

0900900165 pentru donatie de 5 euro

Alex spera sa poata pleca in Franta pana pe 10 august.Il ajutam?
Memorat

Iubeste si fa ce vrei! (Sf. Augustin)
http://leeamusic.blogspot.com/
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Tema modificata de Sursilov Constantin