Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

2992 Mesaje în 249 Subiecte- de către 216 Utilizatori - Ultimul cont creat: Shanti

11 Martie 2010, 21:51:00
Forum Echipa Omenirii RomaniaCategorie generalăDaruire, Compasiune, Indrazneala (Moderatori: OLDanny, eu_daniel)Anul 2012

Pagini: 1 ... 3 4 [5]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Anul 2012  (Citit de 4603 ori)
eCleC
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Balanta

« Răspuns #40 : 14 Martie 2009, 20:10:14 »

eu sunt de parere k pana nu vom intelege toti CINE SUNTEM si DC SUNTEM nu se v`a intampla nimic...si nu cred k asta se v`a intampla pana in 2012...oricum mai devreme sau mai tarziu v`om intelege toti k timp de unde...60 de secunde pe minut pe naiba ...

pace si bucurie all
Memorat

Intodeauna trebuie sa fim perturbati de adevar
eugenia
Junior
**
Deconectat Deconectat

Balanta

"Iubeste si fa ce vrei"

« Răspuns #41 : 15 Martie 2009, 11:28:13 »

Hi estce,

daca vrei, argumente gasesti, de exemplu,  in interventia mea de la pag. 3-despre Centura Fotonica, si in filmul lui gregg braden: http://www.damaideparte.ro/index.php/gregg-braden-trezirea-la-punctul-zero/648/

un nivel de Constienta mai inalt ne face sa simtim aceste lucruri ca evidente, ca adevarate. ele sunt intelese de mintea rationala, si imediat sunt validate de corp. e o traire interioara "aha", e o cunoastere dincolo de logica...eu asa simt.

desigur, toate transformarile prin care trece acum Planeta vor ajuta,in timp, ca oamenii sa-si recistige un grad Inalt de Constienta, astfel incit valurile sa cada, iluzia sa se destrame, sa putem vedea imaginea de ansamblu, sa ne reamintim Adevarul despre noi, Cine Suntem cu adevarat si care este rolul nostru.

multumesc loveyou

Memorat

eugenia EU SUNT IUBIRE

"Noi toti Unul suntem, Unul cu altul, Unul cu Viata, Unul cu Dumnezeu/Iubire Neconditionata"
eCleC
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Balanta

« Răspuns #42 : 15 Martie 2009, 17:26:34 »

argumente de genu` am vazut intr`un material despre anul 2000...n`a fost nimic...te face pe tine sa simtzi aceste lucruri... marele Eu nu se ghideaza dupa timp cum ar putea sa faca asta daca timpu` nu exista , tinand cont k el nu face nimic dupa timp cum ar putea alege o data 2012 ? poti sa`mi raspunzi? nivelu ala de constienta mai inalt se numeste nirvana , ceea ce crezi tu k ti s`a intamplat nu se numeste astfel...k sa potzi sa ajugi acolo nu tre` sa te gandesti la nimic , tu ai plecat din start cu ideea asta 2012 in cap , in mintea ta mai exact , sufletul tau nu se gandeste la nimic pt. k stie totul` si n`are nevoie... k sa potzi sa simtzi legatura dintre minte-trup-suflet trebuie sa faci lafel k el...atunci vei afla cu adv. ce se v`a intampla in 2012 ... sunt curios dupa 2012 ce o sa mai apara!!
eu sunt de parere k lumea asta kre cum o stim noi o sa aiba un sfarsit dar nu in 2012 ...rautatea v`a crede k a invins bunatatea ea defapt transformandu`se in bine absolut...o energie hiperinteligenta numita dragoste v`a inconjura planeta noastra ne`lasand sa scape de acolo nimic din acea energie pozitiva...atunci planeta noastra v`a arata ca un soare la exterior...iar noi la randu nostru.............
ca sa potzi sa intelegi cv trebuie sa incetezi sa crezi ca nu sti ... aceste idei despre 2012 le ai exclusiv dintr`un material...nici decum de la sufletu tau...pace
Memorat

eugenia
Junior
**
Deconectat Deconectat

Balanta

"Iubeste si fa ce vrei"

« Răspuns #43 : 16 Martie 2009, 10:36:20 »

da,desigur estce, data de 2012 eu o am dintr-o informatie exterioara, si ramine pt mine ca informatie exterioara:  intrarea in centura a fost socotita, de cei priceputi(channeling de la fiinte mai evoluate, oameni de stiinta...), ptr 2012. Ok!Eu Cred.Important e ca se intimpla si e f aproape....Timpul va disparea ca dimensiune dupa Inaltarea in dimensiunea a 5a.De abea atunci nu ne vom mai ghida dupa timp si minte ci dupa Sinele Superior,asa cum spui si tu.
  In rest,toate fenomenele care se petrec acum si principiile de transformare anuntate, eu le simt in interior ca Adevarate, este trairea ca Asa este, Cunoasterea Superioara de Ansamblu.Pentru mine este evident, eu traiesc aceste transformari, la mine sunt constientizate in traire ....

Va doresc o primavara minunata tuturor, Iubire si Lumina!

multumesc loveyou
Memorat

eugenia EU SUNT IUBIRE

"Noi toti Unul suntem, Unul cu altul, Unul cu Viata, Unul cu Dumnezeu/Iubire Neconditionata"
eCleC
Incepător
*
Deconectat Deconectat

Balanta

« Răspuns #44 : 16 Martie 2009, 15:14:40 »

acum serios ...oameni priceputi ...nu dau 2 bani pe ce zic cei priceputi...ceea ce simt eu conteaza mai mult k parerea tuturor...am incredere doar in ceea ce simt eu adevaru` care nu are legatura cu mine nu exista lafel k 2012 si atat...timpul nu exista nici acum ca dimensiune  si n`are cum sa dispara daca nu exista...eu nu m`am referit sa ne ghidam doar dupa sinele superior pt. k asta tre`...trebuie s`o ardem MINTE-TRUP-SULET    nu doar cu una singura....:)>-
Memorat

eugenia
Junior
**
Deconectat Deconectat

Balanta

"Iubeste si fa ce vrei"

« Răspuns #45 : 18 Octombrie 2009, 08:24:33 »

http://d.yimg.com/kq/groups/22571897/510097125/name/Teodor-Rosca-ANUL-2012.doc

Floare
Memorat

eugenia EU SUNT IUBIRE

Catalina
Administrator
Senior
Deconectat Deconectat

Varsator

« Răspuns #46 : 23 Octombrie 2009, 19:44:55 »

Am dat-o jos... Saru-manaaaa! Iertare

Pupic
Memorat

"O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Pagini: 1 ... 3 4 [5]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Tema modificata de Sursilov Constantin