La multi ani! cred ca ar trebui sa va spun caci de mult timp n-am mai dat pe aici. si bine v-am regasit!
Citind topicul Leea-ei am inteles ca am starnit multe resentimente si nemultumiri fapt de care nu eram decat partial constienta. Presupun ca eu sunt una dintre persoanele care si-au exprimat "INSISTENT SI FARA ECHIVOC convingerile", lucru de care nu-mi pare rau. Imi pare, in schimb, sincer rau pentru faptul ca am manifestat atat de putina dragoste si intelegere fata de voi si de convingerile voastre. Eram insa mult prea convinsa de "adevarul" meu pentru a da vreo sansa si altora. Imi dau seama ca eram patetica si obositoare/suparatoare, drept pentru care
va rog sa ma iertati pentru toate neintelegerile sau violentele de limbaj sau de afirmare a propriei viziuni pe care le-am exprimat pe fata sau in subtext.

era doar reactia unui crestin incepator care crede ca a gasit lumina si care nu se poate abtine sa nu le-o arate si altora pe orice cale. si asta era gresit pentru ca libertatea este un drept pe care nici Dumnezeu nu-l incalca vreodata. regret sincer daca am jignit sau nedreptatit pe cineva cu ceva si-l/o rog sa ma ierte daca poate si/sau daca vrea.
in privinta subiectului deschis de Leea,
ce este dragostea, profu' meu de literatura universala din facultate zicea: dragostea exista cand 2 devine 1.
week end placut tuturor!