Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Art Credinte Valori

Declaratia Unimii

Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Mondiala a Unimii semnata de peste 50000 de oameni din toata lumea. In timpul prezentarii petitiei, Humanity's Team a fost incurajata sa demareze deja demersurile pentru promovarea si sarbatorirea acestei zile

Declar urmatoarele:

  1. Mesajul “Noi suntem impreuna Unul, suntem interconecati si interdependenti, unul cu celalalt, cu Dumnezeu, cu Viata”, este mesajul spiritual pe care lumea il poate folosi pentru a gasi solutii pasnice la provocarile omenirii.
  2. Lumea nu trebuie sa fie asa cum este acum, iar oamenii o pot schimba, fiecare folosindu-se de puterea lui spirituala.
  3. Umanitatea este buna si are un potential nelimitat pentru a evolua. Transformarea sociala incepe cu transformarea personala. Prin urmare, recunosc importanta conectarii mele la esenta divina si sursa mea de intelepciune interioara in timpul calatoriei mele prin viata, permitand potentialului meu uman cel mai inalt sa infloreasca spre binele tuturor.
  4. Crezul nostru se bazeaza pe principii spirituale si valori universale, cum sunt respectul, dreptatea, pacea, demnitatea, libertatea, responsabilitatea si colaborarea, valori care sprijina si aceasta petitie.
  5. Oamenii au nevoie unul de celalalt pentru a supravietui pe aceasta planeta. Recunosc ca suntem impreuna si ne dezvoltam impreuna, pe masura ce ne cunoastem si invatam sa ne bucuram de minunile si frumusetile diversitatii. Declar ca am rolul meu in construirea unei lumi in care noi, oamenii, putem aborda problemele comune globale intr-un mod holistic, pozitiv si transformator, si putem trai impreuna in pace.
  6. Unimea contine Totul din viata, inclusiv si acele parti pe care noi le vedem ca alcatuind pe « celalalt ». Realizez ca plenitudinea si solidaritatea pot fi experimentate doar prin recunoasterea unicitatii, frumusetii si sensului tuturor aspectelor din viata, iar aceasta recunoastere incepe cu Mine.  
  7. Sunt parte din aceasta constiinta in curs de dezvoltare care promoveaza deschidere, curiozitate, conectare si relationare cu mine insumi si cu intreg Universul, si care continua sa recunoasca minunea, frumusetea si misterul din tot.

  8. Timpul pentru schimbare este Acum.
  9. Este important sa stabilim in mod oficial o zi in fiecare an, in care intreaga umanitate sa devina o singura familie, sa comunice, sa sarbatoreasca si sa traiasca experienta Unimii.

 Obiectiv: Strangerea a  1,000,000 de semnaturi reprezentand fiecare natiune.

 Apasa aici pentru a semna declaratia


Copyright © 2006-2015 Humanity's Team - All rights reserved

Timothy Freke este un filozof contemporan si unul dintre cei mai bine vanduti autori ai zilelor noastre. Iata mesajul lui care sustine semnarii declaratiei:

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi