Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Citate favorite si ganduri Neale Donald Walsch
Scris de  Publicat în Articole
19
Feb

Citate favorite si ganduri Neale Donald Walsch

  •  Daca toata lumea te-ar urma, ai fi multumit de directia pe care ai ales-o?
  • Orice doresti pt tine, ofera-i altuia. Daca alegi sa fii fericit, ofera fericire altuia. Daca alegi sa fii prosper, ajuta-l pe altul sa prospere. Daca alegi mai multa dragoste in viata ta,  ajuta-l pe altul sa aiba mai multa dragoste in a sa.
  • Iluminarea inseamna sa intelegi ca nu trebuie sa mergi nicaieri, nu este nimic de facut si nu trebuie sa fii altul decat cine esti tu chiar acum.
  • Decizii se vor lua in urmatorii ani si ne vor stabili cursul si directia pt. deceniile ce vor veni. Alegerile la care este supusa omenirea acum sunt enorme si alegerile de maine vor fi si mai importante pe masura ce optiunile devin limitate.
  • Toti vom avea un rol in luarea acestor decizii. Ele nu vor ramane in seama altora. Noi suntem acei altii. Deciziile de care vorbesc nu pot sau nu vor fi luate de structuri politice puternice, elita influenta sau corporatiile uriase. Acestea vor fi luate in inimile si in casele oamenilor si familiilor din toata lumea.

Extrase din cartile best-seller Conversatii cu Dumnezeu, autor Neale Donald Walsch.

Sursa: Pixabay

(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2016 11:31
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi