Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Starea de Dumnezeire
Scris de  Publicat în Articole

Dumnezeu: ”Eu doresc ca Voi sa stiti si sa traiti experienta lui Cine Sunteti Voi cu Adevarat prin puterea pe care v-am dat-o ca sa creati si sa traiti experiente de voi insiva, in oricare moment doriti.
Eu doresc ca intregul proces de viata sa fie o experienta de bucurie constanta , de creatie continua, de extindere infinita si de implinire totala.

In momentul in care voi veti avea Cunoastere totala,  si voi veti simti ceea ce Eu simt intotdeauna: o totala Bucurie, Dragoste, Acceptare, Binecuvintare si Recunostinta.
Acestea sunt cele 5 Atitudini ale lui Dumnezeu si...punerea lor in practica in viata voastra... va conduce la Dumnezeire.”

“Vei sti ca l-ai gasit pe Dumnezeu cind vor aparea aceste semne, aceste indrumari,aceste schimbari in tine:
(Cele 10 Legaminte)

1. Il vei iubi pe Dumnezeu cu toata inima ta, cu toata  mintea ta, cu tot sufletul tau. Si  nu va exista alt Dumnezeu in afara de Mine. Nu vei mai adula dragostea omeneasca sau succesul, banii sau puterea, sau vreun alt simbol de genul acesta. Vei pune de o parte toate aceste lucruri, tot asa cum un copil isi pune de o parte jucariile. Nu pentru ca nu mai au valoare ci pentru ca tu esti prea mare acum pentru ele.
2. Nu vei lua numele lui Dumnezeu in desert. Nici nu vei folosi numele Meu cind vei vorbi de lucruri usuratice. Vei intelege puterea cuvintelor si a gindurilor si nu vei gindi sa invosi numele lui Dumnezeu intr-o maniera neDumnezeiasca. Nu-Mi vei folosi numele in desert, pentru ca nu poti. Pentru ca numele Meu-Marele “Eu Sunt”-nu este niciodata folosit in zadar (adica fara rezultat) si nici nu va putea fi vreodata.
3. Iti vei aminti sa tii o zi pentru Mine, pe care o vei numi Sfinta. Aceasta ca sa nu ramii prea mult in lumea ta iluzorie,ci sa te obligi sa-ti amintesti cine si ce esti. Si atunci, vei numi fiecare zi, zi de sarbatoare, si fiecare moment,Sfint.
4. Ii vei cinsti pe Mama si pe Tatal tau –si vei sti ca tu esti Fiul lui Dumnezeu, atunci cind tu Il cinstesti pe Tatal/Mama Dumnezeu in tot ceea ce spui , faci sau gindesti.
Si exact asa cum ii cinstesti pe Mama/Tatal Dumnezeu si pe tatal si mama ta de pe Pamint (pentru ca ti-au dat viata), tot asa vei cinsti pe toata lumea.
5. Vei avea un deosebit respect pentru viata,nu vei omori in nici un fel, vei cinsti  toate formele de viata-inclusiv plantele, copacii si animalele, si sa ai un impact asupra lor numai cind este in vederea binelui suprem.
6. Nu vei intina puritatea Dragostei cu necinste sau inselaciune, pentru ca acesta este adulter.
7. Nu vei lua ceva ce nu-ti apartine, nici nu vei insela pe cineva,nici nu vei fi complice, nici nu vei face altuia rau pentru a obtine un lucru, pentru ca aceasta ar insemna furt
8. Nu vei depune marturie strimba
9. Nu vei pofti la nevasta vecinului tau pentru ca, de ce ai dori nevasta vecinului tau cind stii ca toate celelalte sunt nevasta ta?
10. Nu vei pofti la bunurile vecinului tau pentru ca, de ce le-ai dori cind stii ca toate bunurile pot fi ale tale si toate bunurile tale apartin lumii intregi?”

“Acestea sunt libertatile voastre si nu constringerile voastre. Acestea sunt legamintele Mele si nu Poruncile Mele. Pentru ca Dumnezeu nu porunceste celor pe care Dumnezeu ii creeaza. Dumnezeu,pur si simplu, le spune copiilor Lui : in felul acesta veti STI ca ati ajuns Acasa! E vorba de o Acceptare,de o Intelegere, e vorba de Traire, de FIINTARE “si nu de zbatere sau  efort.”

“sa fii Bucurie, Dragoste, Acceptare, Binecuvintare si Recunostinta tot timpul”

Sursa: “Conversatii cu Dumnezeu”, vol.I, Neale Donald Walsch)

Sursa foto: Pixabay

(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2016 11:09
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro
Mai multe din această categorie: « Terapia cu seminte Apel la Constienta »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi