Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Noile revelatii
Scris de  Publicat în Articole

1. Dumnezeu nu a incetat niciodata sa comunice direct cu fiintele umane. Dumnezeu o face si azi.
2. Fiecare fiinta umana e la fel de speciala ca oricare fiinta umana. Voi toti sunteti mesageri. Purtati un mesaj catre viata, despre viata, in fiecare zi, in fiecare clipa.
3. Nici o cale catre Dumnezeu nu e mai directa decat oricare alta cale. Nici o religie nu este singura religie adevarata, nici un popor nu este poporul 'ales'.
4. Dumnezeu nu are nevoie de nimic. Dumnezeu nu cere nimic pentru a fi fericit. Dumnezeu este insasi fericirea.
5. Dumnezeu nu poate fi ranit sau distrus in nici un fel si prin urmare, nu are de ce sa se razbune sau sa impuna pedepse.
6. Toate sunt parte din Unul care este.
7. Nu exista ceva precum Bine si rau.
8. Voi nu sunteti numai corpul vostru. Cine sunteti voi nu are limite si este fara de sfarsit.
9. Nu puteti muri si niciodata nu veti fi condamnati la osanda vesnica.

Aceste afirmatii sunt adevarate, aceste revelatii sunt reale, ele pot fi folosite ca baza pentru o noua spiritualitate, daca alegeti acest lucru. Dar intoarceti-va in primul rand la adevarul si iubirea din interiorul propriei fiinte. Folositi clipele vietii voastre pentru a demonstra cel mai inalt adevar al vostru, pentru a vindeca fiecare rana pe care voi si altii v-ati facut-o insiva. Vietile voastre nu trebuie sa fie asa cum sunt. Fiintele umane sunt capabile sa traiasca in pace si armonie.

Totusi, unii oameni trebuie sa se hotarasca sa deschida calea, unii oameni trebuie sa declare, prin vietile lor, ca ei sunt calea. Unii oameni trebuie sa aleaga sa fie prima piesa a dominoului.

Va invit sa faceti aceasta alegere. Va invit sa transformati clipele propriei voastre vieti in...Noile Revelatii."

Neale Donald Walsch - Cuvant de incheiere la cartea "Noile Revelatii" : "In paginile acestei carti extraordinare ni s-au oferit toate informatiile de care avem nevoie pentru a ne schimba vietile si pentru a aduce vindecare lumii. Singura intrebare care ramane este: vom alege sa o facem? Chiar in acest moment omenirea are nevoie de ajutor. Dumnezeu ne-a oferit ajutor si acum ajutorul trebuie sa vina de la voi. Da, acum depinde de voi. De tine si de mine.

Nu mai putem ignora faptul ca ceea ce au facut conducatorii nostri si institutiile societatii noastre nu mai functioneaza. Uitati-va in jur. Companiile gigantice se prabusesc, distruse de propriile minciuni contabile convenabile. Bisericile si-au pierdut credibilitatea, datorita propriei ipocrizii nerusinate. Armate de mii de oameni si bugete militare de miliarde de dolari nu mai au nici un sens, confruntate cu o mana de oameni carora nu le pasa daca mor. Iar acela care presupune ca ar fi cel mai corect si mai democratic sistem politic de pe Pamant, nu poate face alegeri prezidentiale corecte.

Deci, de acum depinde de oamenii obisnuiti, de oamenii fara titluri, ca sa devina membri ai echipei. Sa conduca echipa. Va trebui sa intram in echipa cu ceilalti, sa devenim noi insine conducatori, pe masura ce ne reconstruim lumea. Am asteptat destul. Trebuie sa ne apucam de treaba fiecare dintre noi, trebuie sa ne pese, trebuie sa indraznim, trebuie sa impartasim cu ceilalti. Trebuie sa dam celorlalti suficient de mult pentru a atinge intreaga lume, fiecare in felul sau, cu lumina stralucitoare a iubirii noastre si cu adevarul a cine suntem noi si ce alegem sa fim.

Provocarea cu care urmeaza sa ne confruntam este ca multi oameni nu vor sa se schimbe. Unii nu cred ca schimbarea este posibila, in timp ce altii nu cred ca omenirea se confrunta cu vreun pericol real. Altii pur si simplu nu par a avea vointa de a face ce trebuie pentru a creea schimbarea. Totusi, acum ne sta la indemana o epoca a pacii. Tot ce e necesar acum este vointa  de a o creea. Unde exista vointa, exista o cale. Fara vointa nu putem face nimic.

Viata decurge din intentiile noastre, iar eu stiu ca daca lumea se va schimba, va fi datorita voua si a altora ca voi, care aleg sa schimbe ceva prin viata lor de zi cu zi.

Fie ca sa va bucurati din abundenta de binecuvantarile lui Dumnezeu si fie ca voi sa le impartasiti cu toti cei ale caror vieti le atingeti."

Sursa: Neale Donald Walsch, "Noile Revelatii"
Sursa foto: Pixabay(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2016 11:24
Catalina  

Coordonator al comunitatii spirituale Humanity's Team Romania si membru fondator al asociatiei non-profit Echipa Omenirii. Activeaza ca primul voluntar al Humanity's Team Romania din 2007, impreuna cu sotul ei. Reprezinta Romania in comunitatea internationala, coordoneaza echipa de voluntari locala, organizeaza evenimente, administreaza site-ul HT Ro. In viata de zi cu zi este asociat intr-o companie privata romaneasca si mamica a doua fetite. Sustine si se implica in Humanity's Team din pasiune. Are convingerea ca mesajele cartilor Conversatii cu Dumnezeu trebuie sa fie sustinute, distribuite, pastrate vii in constiinta oamenilor deoarece au puterea de a schimba vieti. Rezoneaza profund cu mesajul Unimii.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Articole pe categorii

Articole noi