Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
București - Atelierul de introducere în Noua Medicină Germanică
Scris de  Loredana Publicat în Evenimente
31
Iul

București - Atelierul de introducere în Noua Medicină Germanică

 
 
Atelier  sustinut de psiholog Mihaela Alexandru
 
Invatarea Noii Medicini Germanice ne poate scuti de multe probleme de sanatate, ne poate salva de multe cheltuieli, ne poate ajuta sa devenim mai constienti de faptul ca a fi fericit e doar o chestiune de alegere si ca facand alegerea aceasta esti singurul care are de castigat.
Care sunt informatiile pe care le vei primi daca participi la acest workshop?
  • Nu boala este cea care ne ucide, ci frica si epuizarea.
  • La baza oricarei boli exista o emotie specifica. (ex.: „Ulcerul gastric este declansat de faptul ca ma simt furios ca mi s-au incalcat drepturile sau proprietatea.”)
  • Felul in care privim lumea este cel care ne determina calitatea vietii.
  • Principalul motiv pentru care suntem atat de speriati de boala este faptul ca nu ne cunoastem indeajuns propriul corp si modul in care functioneaza acesta.
  • Constientizarea este cheia pentru rezolvarea starilor emotionale negative si, implicit, pentru rezolvarea problemelor de sanatate.
  • Pana si bolile declarate de medicina alopata ca fiind nevindecabile (boli autoimune – scleroza multipla, sclerodermita, tiroida Hashimoto; vitiligo; psoriazis; osteoporoza) pot fi vindecate daca persoana intelege si elimina cauza acestora.
  • Intelegand NMG, dispare in primul rand frica de boala, de contaminari, obsesia de a lua medicamente oricand si fara discernamant.
Oricarui terapeut, indiferent de terapia pe care o practica, ii sunt utile informatiile primite in cadrul acestui workshop, deoarece poate stabili cu exactitate in care dintre fazele bolii se afla clientul sau, avand astfel posibilitatea de a il ajuta sa isi inteleaga si rezolve problemele de sanatate.
Mariana, medic pediatru, a spus dupa participarea la acest workshop: „Am inteles ca formarea mea profesionala de medic trebuia regandita din temelii. Am participat din scepticism, din curiozitate, din nevoia vitala de a afla un (posibil) adevar. Este un moment de revelatie. AHA! EVRIKA! Nu numai ca informatie intelectuala, ci si ca ridicare a valului neintelegerii si rezolvarea prejudecatilor.” Workshop-ul este un pas esential in dezvoltarea personala a celor ce doresc sa isi asume responsabilitatea pentru tot ceea ce li se intampla in viata de zi cu zi, iesind in primul rand din rolul de victima. Doar prin implicarea constienta si responsabila a fiecarui individ putem trai intr-o societate sanatoasa din toate punctele de vedere. Iar Noua Medicina Germanica este abecedarul acestui proces de constientizare. Workshop-ul reprezinta primul pas pe care il poate face orice om in intelegerea propriului corp, indiferent de studiile pe care le are sau de domeniul in care activeaza. Acest workshop a fost gandit in asa fel incat participantii sa invete activ informatiile primite, pe baza unei paralele intre functionarea organismului uman si cea a unei organizatii economice (firma).  
  Inscriere Curs Thetahealing Georgetasultan2 E1469489528743  
Informații și înscrieri telefon 0773993917
 
Programul workshop-ului:
Timp de doua zile participantii vor afla informatiile de baza prezentate de Noua Medicina Germanica, structurate astfel:
 
Costul de participare:
400 de lei/persoana pentru un modul
700 de lei/persoana pentru ambele module
Reduceri: pana la 7August
300 de lei/persoana pentru participarea la un modul si 600 de lei/persoana pentru participarea la ambele module.
Locatia  va fi transmisa participantilor.
In urma inscrierii pe formular primesti datele de cont, pentru a putea beneficia de reducere
(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2017 17:56

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi