Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Atelierul de introducere in Noua Medicina Germanica, sustinut de Mihaela Alexandru
Scris de  Loredana Publicat în Evenimente
21
Sep

Atelierul de introducere in Noua Medicina Germanica, sustinut de Mihaela Alexandru

In Bucuresti 2 module - Bazele in Noua Medicina Germanica. Te incurajez sa vii la aceste ateliere, pentru a intelege exact cum functioneaza mintea si corpul din perspectiva lui Hamer. Ia informatia de la expertul Mihaela Alexandru, psiholog, prezentata intr-o forma excelent structurata, usor de inteles, care poate fi aplicata si verificata in viata de zi cu zi. Aceasta cunoastere te va indeparta de multe neajunsuri legate de efectul gandurilor si simtamintelor asupra corpului. Intelegerea Noii Medicine Germanice de catre fiecare om, contribuie la starea de sanatate fizica si emotionala a tuturor.

Bucuresti  7 - 8 Octombrie 2017 Modulul I

Bucuresti  21 - 22 Octombrie 2017 Modulul II

 

vezi si IASI 18-19 Noiembrie modul I, 25-26 Noiembrie modul II

 

Atelierul de introducere in Noua Medicina Germanica, sustinut de Mihaela Alexandru.

Mihaela Alexandru se pregateste in Noua Medicina Germanica incepand din 2011 cu Helmut Pilhar, singurul discipol recunoscut de Hamer care nu a incercat sa modifice ceea ce el a descoperit prin studiile sale. Mihaela a participat  la multe cursuri de aprofundare, reusind, astfel  prin munca proprie sa structureze un curs foarte clar si simplu, usor de integrat de oricine, indiferent daca are cunostinte de anatomie si fiziologie sau nu  (desi, ar trebui sa stim cum functioneaza corpul nostru). In acest curs, participantii sunt implicati activ in predare, fiecare dintre ei facand parte din echipe ce infatiseaza grupele de organe. In acest mod, oricine poate intelege cum raspund organele noastre la trairile emotionale, induse de evenimente reale sau imaginare. Fiecare participant va avea o fisa de lucru si la sfarsitul cursului va fi in masura sa isi raspunda singur de ce sufera de anumite afectiuni si cum ar trebui sa schimbe modul de gandire pentru a elimina boala. Invatarea Noii Medicini Germanice reprezinta asumarea responsabilitatii  fiecarui om asupra modului de perceptie si a modului de a actiona in viata de zi cu zi. Aceasta importanta cunoastere ne poate scuti de multe probleme de sanatate, ne poate salva de multe cheltuieli, ne poate ajuta sa devenim mai constienti de faptul ca a fi fericit e doar o chestiune de alegere si ca facand alegerea aceasta esti singurul care are de castigat.

Inscriere Curs Thetahealing Georgetasultan2 E1469489528743
Oricarui terapeut, indiferent de terapia pe care o practica, ii sunt utile informatiile primite in cadrul acestui workshop, deoarece poate stabili cu exactitate in care dintre fazele bolii se afla clientul sau, avand astfel posibilitatea de a il ajuta sa isi inteleaga si rezolve problemele de sanatate.

Mariana, medic pediatru, a spus dupa participarea la acest workshop: „Am inteles ca formarea mea profesionala de medic trebuia regandita din temelii. Am participat din scepticism, din curiozitate, din nevoia vitala de a afla un (posibil) adevar. Este un moment de revelatie. AHA! EVRIKA! Nu numai ca informatie intelectuala, ci si ca ridicare a valului neintelegerii si rezolvarea prejudecatilor.” Workshop-ul este un pas esential in dezvoltarea personala a celor ce doresc sa isi asume responsabilitatea pentru tot ceea ce li se intampla in viata de zi cu zi, iesind in primul rand din rolul de victima. Doar prin implicarea constienta si responsabila a fiecarui individ putem trai intr-o societate sanatoasa din toate punctele de vedere. Iar Noua Medicina Germanica este abecedarul acestui proces de constientizare. Workshop-ul reprezinta primul pas pe care il poate face orice om in intelegerea propriului corp, indiferent de studiile pe care le are sau de domeniul in care activeaza.

Mai multe informatii despre workshop gasesti aici:    http://www.healing.ro/events/atelierul-de-nmg/

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2017 18:11

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi