Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Bine ai venit la Humanity's Team

Suntem UNA cu ceilalti, UNA cu Dumnezeu, UNA cu Viata.
Sa traim astfel impreuna!
 

Miscare spirituala pentru drepturile civile ale sufletului

 • Prezentare
  Humanity's Team este o miscare spirituala al carui scop este sa comunice si sa scoata in evidenta adevarul vesnic ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata. Miscarea a luat fiinta in 20...

  Read more

 • Neale Donald Walsch
  Neale Donald Walsch (deasemenea cunoscut ca Neale Marshall-Walsch) este celebrul autor american al seriei de cărți Conversații cu Dumnezeu. Seria este compusă din: Conversații cu Dumnezeu (vol 1-3), P...

  Read more

 • Misiune, credinte, valori
  Schimbarea poate interveni cand devenim constienti de adevarul ca Noi Toti suntem UNA si ne traim vietile ca demonstratii al acestui adevar  si nu in negarea lui. De aceea miscarea noastra s-a nu...

  Read more

 • 5 pasi pentru pace
  Humanity's Team este o miscare spirituala globala a oamenilor de rand ce imbratiseaza unimea cu respect profund pentru diversitatea culturala si cu responsabilitate pentru toate formele de viata. Ne d...

  Read more

 • Parteneri
  Sponsorii si partenerii Humanity's Team care ne-au sustinut de-a lungul timpului:

  Read more

 • Declaratia Unimii
  Pe data de 10 mai 2010, Humanity's Team a inmanat catre ONU in New York, o petitie pentru Ziua Mondiala a Unimii semnata de peste 50000 de oameni din toata lumea. In timpul prezentarii petitiei, Human...

  Read more

 • 24 octombrie - Ziua internationala a Unimii
  24 octombrie Inspiratie, Celebrare si Raliu Constient catre Unime Un eveniment virtual gratuit pentru a cataliza lumea trezita. Sarbatorirea anuala a zilei Unimii pe 24 Octombrie! Alatura-te si tu ...

  Read more

 • Echipa nouă
  Humanity's Team este susținută prin dedicarea si pasiunea voluntarilor din întreaga lume. Iată-i pe cei care fac posibilă prezența mișcării și în Romania, încă din 2007, și se asigur...

  Read more

 

2% pentru Humanity's Team

In 2013, ne-am implicat in proiecte educative si de dezvoltare personala pentru copiii din centrele de plasament.
In 2014, impreuna am ajutat peste 500 de copii sa primeasca haine, jucarii, rechizite si hrana.
In 2015, am sponsorizat accesul la educatie timp de un an intreg pentru 2 copii nevoiasi din Urlati.
In 2016, am asigurat casa pentru un an de zile unei familii nevoiase cu copil sub 1 an.
 

Sfera mediului inconjurator

MEDIUL INCOJURATOR: Mediul in care traim; natura ca si un intreg – inclusiv noi insine

Mediul inconjurator este vazut ca si contextul in care totul se desfasoara in interiorul sistemelor adaptive ale pamantului. In acelasi mod in care corpul este mediul in care trilioane de celule compun toate caracteristicile sale, mediul este contexul vietii pe pamant.

 

In acest teren complex toate sistemele corpului – circulator, digestiv, respirator, etc. – imita sistemele mediului inconjurator. Totul este interconectat in mod Sfant, inter-relationat si inter-dependent. Aerul pe care il respiram contine molecule respirate de catre miliarde de alti oameni, plante si animale. In aceasta sfera suntem martorii modului in care totul este conectat si afectat de catre designul uman sau lipsa acestuia.

Intrand in secolul 21, umanitatea se afla in fata multor probleme globale. Procesul de globalizare este plin de dezastre pe masura ce tot mai multi oameni, initiative, organizatii decat pana acum lucreaza la cele mai grele probleme cum sunt schimbarile climatice, energia din surse regenerabile, epuizarea resurselor noastre naturale pentru a numi numai cateva dintre acestea.

Procesul de crestere a unor discipline precum ecologia, educatia sau economia este haotic si dinamic in acelasi timp, granitele dintre ele fiind in mod paradoxal tot mai mici si tot mai mari. Multe abordari inter si trans disciplinare servesc ca si legaturi intre si peste aceste granite.

Abordarea Unitatii fata de acest proces asigura cadrul de lucru pentru o intelegere mai eficienta a problematicii si actioneaza ca si o parghie in relatiile dintre discipline, metodele lor si zonele pe care se concentreaza. Aceasta abordare ne permite sa ne coordonam mai bine si sa ne aliniem eforturile pentru un impact mai pregnant si sustenabil pe termen lung.

Un meta-cadru cu sute de perspective diferite si valoroase cu privire la lumea naturala – si cu oameni de stiinta, economisti, filosofi cu specializare in etica, activisti si altii care au o abordare complet diferita cu privire la problemele de fata, avem nevoie sa selectam dintre aceste abordari intr-un mod pragmatic care onoreaza aceste intelegeri ajungand in acelasi timp la o intelegere cu privire la cele mai dificile probleme de mediu.

Un cadru de lucru Unitar aduce un mod de intelegere a relatiei dintre: cine percepe natura, ce este perceput ca fiind natura si cum foloseste cel care percepe diferite metode, tehnici si practici pentru a descoperi natura.

Platforma Unitatii
Lumea naturala este plina de constientizare. Astfel, ecologistii vor imbratisa principiile holistice ca fiind fundamentul pentru cea mai cuprinzatoare contemplare a si raspuns la situatiile de mediu si vor recunoaste ca atitudea umana, comportamentul, institutiile si practicile genereaza probleme de mediu complexe pe glob pe multiple nivele.

Pentru a gazdui si integra numarul vast de discipline diferite, un ecologist este constient de diferitele domenii ale realitatii, metode de cunoastere, si sinele ecologice care sunt responsabile pentru aceste discipline si se angajeaza sa coordoneze si sa construiasca legaturi intre diferite domenii, metode, perspective, mai ales in contextul specific al problemelor de mediu.

Pentru a aduce o schimbare de durata  in aceasta sfera, suntem obligati sa crestem capacitatea de a imbratisa si adopta perspective noi pentru a dezmembra auto-dinamici care apar in cursul abordarii problemelor de mediu si sa ne angajam in practici de transformare pe termen lung pentru dezvoltarea dimensiunilor noastre emotionale, somatice, psihologice si spirituale.

Ecologistii Unitatii vor recunoaste ca toate formele de viata au experiente, percep si creeaza orizonturi comune de intelegere, atat intra cat si inter specii, si ca nu toate formele de viata au capacitati egale de a face acest lucru. Adoptarea eticii valorilor multidimensionale serveste ne permite sa luam in considerare idea care sugereaza ca un individ (uman sau non-uman) sau un proces poate sa fie simultan de valoare egala, valoare mai mare sau valoare mai mica decat un alt individ sau proces, in functie de criteriile folosite.

Unitatea in aceasta sfera afirma misterul suprem al tuturor fenomenelor ca si modalitate de a preveni atasamentul de conceptualizari intransigente ale realitatii noastre ecologice.

Abordarea noastra de a pune suflet si pastra si conserva Mediul Inconjurator Natural este bazata pe constientizarea ca noi SUNTEM mediul si noi suntem viata; toate acestea fiind Sfinte. Firul Aurit care strabate toate acestea si leaga totul este Dragostea; Universul este O Singura Fiinta si noi suntem celulele ei – toate esentiale si responsabile pentru Intreg. Noi raspundem mediului nostru natural cu Dragoste.{widget:social-share-button}

Mai multe fapte bune

Evenimente