Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Neale Donald Walsch

unime2Amintiti-va intotdeauna ca lumea voastra e o lume a Iluziei, si ca puteti  folosi iluzia pentru a va aduce o experienta grandioasa a Realitatii Supreme.

Visati la o lume in care Zeul si Zeita din voi nu sunt niciodata negati si in care voi nu veti mai nega niciodata Zeul si Zeita din celalalt. Fie ca salutul vostru, de acum si dintotdeauna sa fie Namaste!

Visati la o lume in care dragostea este raspunsul la fiecare intrebare, reactia la fiecare situatie, experienta in fiecare moment!

Visati la o lume in care Viata – cu tot ceea ce sprijina Viata – reprezinta cea mai inalta valoare, primeste cele mai inalte onoruri si se exprima in modul cel mai inalt!

Visati la o lume in care libertatea devine cea mai inalta expresie a Vietii, in care nici unul dintre cei care pretind ca-l iubeste pe celalalt nu incearca sa-l ingradeasca – si in care tuturor le este permis sa-si exprime splendoarea fiintei lor pe deplin si cu adevarat!

Visati  la o lume in care tuturor le este garantata oportunitate egala, toti au la dispozitie resurse egale si tuturor li se acorda demnitate egala, astfel incat sa poata trai cu totii in mod egal ca experienta minunile de neegalat ale Vietii !

Visati la o lume in care niciodata unul nu-l mai judeca pe celalalt, in care nu se mai pun niciodata conditii, inainte de a se oferi dragoste , si in care frica nu mai este niciodata un mijloc de a se obtine respect!

Visati la o lume in care diferentele nu produc discriminari, exprimarea individuala nu produce separare si maretia intregului este reflectata in maretia partilor lui!

Visati la o lume in care este intotdeauna destul, in care simplul dar de a imparti cu altii duce la constienta ca este destul – si o si creeaza – si in care fiecare actiune o sprijina!

Visati la o lume in care suferinta nu mai este niciodata ignorata, in care intoleranta nu mai este niciodata exprimata si in care ura nu mai este niciodata traita ca experienta de catre nimeni!

Visati la o lume in care ego-ul este abandonat, in care Superioritatea este abolita si in care Ignoranta este aliminata din realitatea fiecaruia, fiind reduse la Iluziile – care de fapt sunt!

Visati la o Lume in care greselile nu duc la rusine, regretele nu duc la vinovatie si judecarea nu duce la condamnare!

Visati la toate aceste lucruri si la multe altele!
Alegeti ca ele sa existe?
Atunci , visati ca ele sa devina realitate!
Cu puterea  visurilor voastre, puneti capat cosmarurilor realitatii voastre. Puteti alege acest lucru. Sau, puteti alege Iluzia.

V-am mai spus si inainte, prin cuvintele poetilor si ale conducatorilor si ale filozofilor: exista dintre cei care vad lucrurile asa cum sunt – si spun: “De ce?” , si exista dintre cei care viseaza la ceva ce nu a existat niciodata – si spun: “De ce nu?”

Voi Ce Spuneti?

 

Fragment din cartea “Comuniune cu Dumnezeu” de Neale Donald Walsch

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:06

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi