Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Roxana Ilea
20
Aug

Din iubire, cu iubire, pentru iubire

schimbarea_din_interiorNu eşti cel lipsit de putere, nu eşti cel care trăieşte ceea ce vine în viaţa sa. Eşti cel care experimentează propriile creaţii. Nu-ţi place ceea ce vezi? Verifică-ţi gândurile, cuvintele, sentimentele, uită-te bine în jur că poate ai primit ceea

ce ai co-creat alături de divinitate, dar este în alt ambalaj decât cel în care te aşteptai să apară! Învaţă să foloseşti cât mai bine energia. Nu mai folosi atâtea ciorne, scrie şi tu odată varianta finală!

Nu fă o contradicţie din ceea ce eşti. Fii ceea ce eşti şi debarasează-te de ceea ce ai învăţat că nu eşti. Nu mai reveni acolo, nu mai ampenta energia mereu la fel.

Învaţă din propria experienţă fără să te mai judeci că ţi-ai oferit-o!

Ce se întâmplă când gândim cu preponderenţă negativ? Manifestăm şi amprentăm energia aşa. Ţi se pare că lumea este rea? Când ai gândit ultima oară bine despre lume? Ţi se pare că este prea multă violenţa? Ţi-ai verificat de curând limbajul şi acţiunile? Ai observat ceea ce urmăreşti la televizor sau în ziare, sau în ce fel îi judeci pe ceilalţi?

Vrem să experimentăm ceea ce nu gândim, credem, simţim. Pentru că gândim că alţii nu merită iubirea şi respectul nostru. Credem că lumea nu va reveni niciodată la bunătate, cerem ca alţii să fie pedepsiţi! Eiii, ce veţi primi atunci? Bunătate? Iubire? Adevăr? Bine?

Cine este responsabil pentru tot ceea ce ne înconjoară? Tu şi eu, frate, tu şi eu !

Cine a spus: cu o floarea nu se face primăvară, nu a fost în pădure şi nu a simţit curajul şi bucuria primului ghiocel.

Iubiţii mei, fiţi primul ghiocel, fiţi cei care crează iubire, fiţi cei care crează compasiune! Fiţi tot ceea ce vă doriţi să experimentaţi!

Cineva m-a întrebat odată: ce aş putea face să-mi deschid şi purific chakra inimii? i-am spus doar atât: FOLOSEŞTE-O!

Haideţi să nu mai complicăm lucrurile! Haideţi să nu mai găsim vinovaţi! Hadeţi să fim toţi nişte ghiocei curajoşi şi să gândim/creăm o nouă primăvară a lumii noastre, a omenirii. Haideţi să strălucim din nou în lumina a ceea ce suntem cu adevarat!

Cât mai alegem să creăm această lume care nu ne place? Cât să mai amânăm gândul creator? Câtă energie să mai consumăm inutil? Este vremea noastră! Vremea asumării responsabilităţii pentru trecut şi vremea creării unei altfel de lumi: Lumea compasiunii şi a iubirii.

Vreau să vină primăvara! Din Iubire, cu Iubire, pentru Iubire!

Dacă începem să privim Universul, pe noi înşine şi pe Dumnezeu în acest mod, s-ar putea ca multe lucruri din cele ce ne-au învăţat alţii, să se schimbe total. Şi poate asta este exact ceea ce ne trebuie acum, când lumea în care trăim pare un balon care stă să explodeze. Trebuie să ne oprim din goană, să ne tragem sufletul, să facem linişte şi să ne observăm gândurile. Atunci când vom vedea legătura dintre ele şi lume, ne vom conştientiza propria responsabilitate.

Nu mai aşteptaţi să vină cineva să vă conducă. Puteţi să o faceţi singuri. O faceţi singuri deja, la nivel inconştient. Este vremea fiecăruia să creeze ceva mai bun. Gata cu epoca neputinţei, cu epoca conducătorilor, a regilor. Tu eşti propriul rege/regină!

Ştiu că îţi trebuie curaj, nu am spus că este o cale la îndemână. Dar dacă stai un pic să observi, intuieşti unde ne duce lumea de astăzi dacă nu vom gândi altfel despre ea. Despre întreg actul de creaţie, despre conceptul de Dumnezeu şi despre Univers.

Dovezi, vrei dovezi? Şi dovezile de până acum unde te-au adus? Observă-te, vino în interiorul tău, acolo sunt toate dovezile! Observă-ţi  gândurile, acolo este dovada Creaţiei. Şi vei înţelege ceea ce este în interiorul tău, când te vei cunoaşte, Îl vei simţi şi pe Dumnezeu, chiar acolo. Aşa este El în tot şi în toate. Este Energia care sponsorizează Universul! Şi, bineînţeles, El este şi în tine, în energia ta.

Ştiinţa ne-a folosit până la un anumit punct. Stiinţa – cu toate că mintea poate găsi un argument împotriva oricărei dovezi ştiinţifice la orice oră – ne-a ajutat până la un punct. Ea a jucat un rol în experienţa noastră umană. Este vremea schimbării.

Nu mă crede pe cuvânt, doar aruncă o privire în tine. Ceva din tine îţi spune asta deja! Ceva din tine a observat că vechiul sistemul nu mai funcţionează. Poate ai crezut că ai o problemă cu autoritatea. Dar, de fapt, era doar vocea ta interioară care te cheamă să participi la Primăvara Omenirii.
Avem nevoie de toţi ghioceii curajoşi ca să creăm o astfel de primavară!

Extras din  cartea " Drumuri catre iubire" de Roxana Ilea
www.lumina-reiki.ro

{widget:social-share-button}

(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2016 16:09

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi