Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Michael Laitman
18
Aug

Nu ne putem uni, dar TREBUIE

Astăzi omenirea descopera că  trebuie să se unească, dar oamenii nu-si pot imagina că acest lucru este posibil. Pare complet nerealist. Şi acest lucru reflectă cât de mult suntem distanţati unii fata de altii, separati prin obiectivele noastre egoiste . Noi avem puterea absoluta de a ne uni intr-un întreg, un singur guvern şi o naţiune, mai presus şi dincolo de toate diferenţele. Cu toate acestea, asta este doar ceea ce Natura cere de la noi, şi astăzi ne dezvăluie incapacitatea noastra de a face acest lucru.Unime
Aşa că am ridicat mainile si ne-am predat. Desi, acestea, este exact realizarea propriei noastre puteri pe care o avem pentru a descoperi – şi nimic altceva! Trebuie să înţelegem că suntem în incapacitate de a ne uni, şi pe deasupra suntem obligaţi s-o facem.
În momentul în care lumea se va realiza acest lucru, oamenii se vor transforma brusc in Kabbalisti, cei care deţin înţelepciunea despre modul in care toată lumea este unita într-un ansamblu.
Oamenii isi vor da seama de faptul că trebuie să se unească, şi vor înţelege că mântuirea, salvarea lumii depinde de acest lucru. Aceasta este singura modalitate de a salva lumea noatra de la distrugere, pentru că lumea este globala, integrala, şi o unica lume, ca un mic sat, unde toată lumea este interconectata. Si totusi, oamenii isi vor da seama că sunt în imposibilitatea de a realiza acest lucru pe cont propriu, şi atunci vor intreba Kabbalistii despre  înţelepciune şi despre puterea de a se uni.
Astfel, impreună cu intreaga umanitate, Kabbalistii vor creşte de asemenea, mai aproape şi in unitate şi, astfel, toată lumea va ajunge împreună la corectarea completă a egoismului şi la senzaţia de eterna, perfecta împlinire.
Sursa: http://laitman.ro
Michael Laitman - Fondator si Presedinte al Institutului de Educare si Cercetare in Cabala - Bnei Baruch, care este dedicat predarii si impartasirii Cabalei autentice. Profesor de Ontologie, PhD in Filozofie si Cabala si MSC in Bio-cibernetica. Tatal a trei copii si bunic a trei nepoti.
(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:21

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi