Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de 

Legea Karmei: Fiecare actiune genereaza o energie care se intoarce asupra noastra intr-un anumit mod. Ce culegem e ceea ce semanam.. Si atunci cand actionam pentru binele si succesul celorlalti, fructul Karmei noastre este fericire si succes.

O sa pun Legea Karmei in actiune, angajandu-ma sa urmez acesti pasi:
 
1. De azi o sa fiu constient de alegerea pe care o fac in fiecare moment.  Numai fiind atent la alegerile facute, o sa le aduc in constient. O sa stiu ca cea mai buna cale de pregatire pentru orice moment in viitor este sa fiu complet constient in prezent.

2. De fiecare data cand iau o decizie, o sa-mi pun doua intrebari : “Care sunt consecintele alegerii facute? “ si “Oare aceasta alegere imi va aduce implinire si fericire atat mie cat si celor care vor fi afectati de aceasta decizie?”

3. Voi apela atunci la inima si ma voi ghida in functie de confortul sau disconfortul mesajelor, primite ca si instincte. Daca decizia pare confortabila, ma voi arunca inainte, abandonandu-ma mesajului deciziei. Daca alegerea nu pare confortabila, o sa ma opresc si o sa privesc spre consecintele actiunii mele prin prisma interiorului meu. Ghidarea ma va determina sa iau, intr-un mod spontan, decizii corecte, atat pentru mine, cat si pentru cei din jurul meu.

(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2016 20:48
Catalina  

Voluntar & Membru fondator.

Website www.humanitysteam.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi