Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Neale Donald Walsch

precumincerasasipepamantDaca vrei ca viata ta sa porneasca mai bine, clarifica-ti in primul rand gandirea legata de ea. Gandeste la ce vrei sa fii, sa faci si sa ai. Gandeste-te la aceasta cat de des, pana cand totul iti devine clar, iar in acel moment nu te mai gandi la nimic altceva.

 Nu-ti mai imagina nici o alta posibilitate. Elimina din constructiile tale mentale tot ceea ce inseamna ganduri negative. Alunga pesimismul. Renunta la indoieli. Disciplineaza-ti mintea ca sa se fixeze numai pe gandul creator originar.

Cand gandurile tale sunt clare si stabile, incepe sa le consideri ca adevaruri. Rosteste-le cu voce tare. Foloseste comanda importanta care da drumul fortei creatoare : Eu Sunt. Formuleaza catre ceilalti constructii continand: eu sunt.

“Eu Sunt” este cea mai puternica afirmatie creatoare din Univers. Indiferent de ce gandesti, indiferent de ce spui, dupa cuvintele “eu sunt” se pun in miscare, se pornesc, vin catre tine experientele.

Universul nu cunoaste nici un al mod de a actiona. Nu cunoaste nici un alt drum pe care sa o apuce.
Universul raspunde la “eu sunt” asa cum o face duhul din sticla.

Nu este asa de greu pe cat poate sa para sa-ti tii gandurile in frau si sa le controlezi. Nici sa urci pe muntele Everest nu este atat de greu, ca sa zic asa. Totul este o problema de disciplina. O chestiune de concentrare asupra scopului.  Primul pas este sa inveti sa-ti monitorizezi gandurile; sa te gandesti la ceea ce te gandesti in clipa aceea.

Cand te surprinzi avand ganduri negative,ganduri care neaga cea mai inalta idee despre ceva – gandeste din nou! Vreau sa faci acest lucru in adevaratul  sens al cuvantului.  Daca te gandesti ca esti deprimat, abatut, gandeste-te din nou. Daca te gandesti ca lumea este un loc rau, plin de evenimente negative, gandeste-te din nou. Daca te gandesti ca viata ta se prabuseste si ca nu mai ai nici o sansa sa o refaci, gandeste-te din nou.
Tu poti sa te antrenezi sa o faci ! “

 

Fragment din “Conversatii cu Dumnezeu” vol.I

partea I poate fi citita aici http://www.humanitysteam.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=479:cheile-creatie-i&catid=38:conversatii-cu-dumnezeu-autor-neale-donald-walsch&Itemid=576

 

preluat de Eugenia Berdan

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:03
Mai multe din această categorie: « Creatie sau Reactie Cheile creatiei -I »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi