Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro

Sfera relatiilor

RELATIILE: Domeniul interactiunilor umane cu: senzatii, emotii, ganduri, alte fiinte si mediul inconjurator

O data cu aparitia sistemelor depline in gandire si perceptie, s-a produs o schimbare trecandu-se de la a privi relatiile ca interactiune intre om si om sau doar intre cateva elemente ale unui sistem – economic, natural etc.- la a recepta relatiile intre toate aceste elemente.

 In aceasta sfera, vazut prin acea perspectiva, totul este interconectat cu tot restul. Individul ca erou este revelat ca foarte limitat si incomplet. In acelasi timp, intelegerea noastra asupra a ceea ce inseamna comunicare si abilitati de comunicare cum ar fi a asculta cu intentia clara de a intelege si elementele de conflict s-a extins extraordinar, deschizand usa pentru o noua era de intimitate relationala la toate nivelele- de la individual la global.

Pentru a ne imbunatati relatiile si relatiile dintre toate sferele, suntem incurajati:

•    sa dezvoltam, echilibram si armonizam continuu polaritatile feminine si masculine din noi insine precum si unul cu celalalt si sa ii recunoastem pe ceilalti atat ca egalii nostri cat si ca fiind diferiti si a crea sinergie

•    sa folosim relatiile noastre pentru a cultiva crestere, invatare, vindecare si trezire continua, reciproca pentru capacitatea noastra de a iubi neconditionat

•    sa lansam o intentie comuna in ceea ce priveste relatiile noastre, care sa fie mai importanta decat orice intentie individuala si sa o oferim in serviciul binelui cel mai inalt al omenirii si naturii

•    intelegem profunzimea inimii si a legaturilor sufletului, precum si nivelul de umilinta si devotiune catre relatiile noastre ca fiind un indicator al sanatatii noastre psihologice si al implinirii spirituale.

•    sa stabilim si sa respectam limite sanatoase

•    sa impartim resursele materiale si sa ducem o viata sociala si ambientala responsabila

•    sa iubim constient si nu la voia intamplarii

•    sa ne bazam relatiile pe valori umane, ale fiintei, nu pe nevoi materiale ori emotionale

•    sa avem o perspectiva evolutionala si sa continuam sa depunem eforturi spre a ne ridica nivelul de constiinta

•    sa cautam practici care ne vor imbunatati sanatatea trupului, a mintii, a spiritului/sufletului, a umbrei, precum si munca, etica, sexualitatea, emotiile si relatiile.

Aceasta sfera este infuzata cu Unime cand intelegem ca relatiile sanatoase depind de relatia cu Sinele si  de acceptarea acelor parti ale noastre si ale celorlalti considerate a fi 'rele'. Intregirea si comuniunea pot fi experimentate doar prin recunoasterea unicitatii, a frumusetii si a scopului tuturor aspectelor vietii si aceasta recunoastere incepe cu Sinele.

Suntem parte a Constiintei Unimii in permanenta dezvoltare,  care promoveaza un Spirit al deschiderii, curiozitatii, conexiunii si relatiei cu Sinele nostru  si intregul univers si care continua sa recunoasca minunatia, frumusetea si misterul din tot.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi