Acest site foloseste cookie-uri. Daca navigati pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

contact@humanitysteam.ro
Scris de  Gicu Dan
Dragi Colegi Învăţători Cristici.
Vă invit acum să recapitulăm , ca să putem face apoi împreună încă un pas de înţelegere pe care musai să-l materilaizaţi Misionar fiecare în felul vostru, după alegerile sufletului vostru şi Înţelepciunea voastră MultiDimensională, în vremurile apropiate ce ne ies în cale spre 5D.
Primul pas Misionar al Învăţătorului Cristic.
1.- Să presupunem faptul că aţi trecut de faza în care stăteaţi ascunşi în spatele zidului cum zicea Înţeleptul Tobias, fază în care v-aţi obişnuit cu Energia Nouă.
Pasul doi Misionar al Învăţătorului Cristic.
2.- Să presupunem faptul că aţi experimentat şi încă vă derulaţi calitatea voastră de Învăţători Cristici, expunând celor ce vă Provoacă Adevărul vostru Divin.
3.- Dar pentru faptul că lucrurile nu se opresc aici pentru voi, urmează Pasul trei Misionar al Învăţătorului Cristic.
Şi asta deoarece în România suntem prinşi cu toţii într-un joc al PROVOCĂRILOR din ce în ce mai accelerat în toate domeniile vieţuirii experienţelor sociale.
Metamorfoza şi Transmutaţia societăţii noastre vechi spre una nouă, presupune în mod obligatoriu  ca în acelaşi ritm în care civilizaţia Românescă se va dezrădăcina  accelerat din Vechi, în acelaşi ritm voi Dragi Colegi Învăţători Cristici trebuie să o înrădăcinaţi cu ceva nou.
Voi mă veţi întreba acum : Şi care este acel ceva nou ce trebuie înrădăcinat?
Acel ceva nou este o Provocare foarte Mare pentru fiecare Învăţător Cristic în parte, în care:
- dacă priviţi în mass media prezentarea  disoluţiei Învăţământului, unii dintre voi Învăţătorii Cristici, fiţi pregătiţi pentru a deveni Învăţători şi Co-Creatori de Învăţământ Nou 5D( precedentul nu este creat încă);
- dacă priviţi în mass media prezentarea  disoluţiei sistemului de Sănătate, unii dintre voi Învăţătorii Cristici, fiţi pregătiţi pentru a deveni Învăţători de Vindecare şi Consiliere al pacienţilor voştrii în Comportamentul nou Nou 5D(deja precedentul este creat);
- dacă priviţi în mass media prezentarea  disoluţiei sistemului de conducere statală  şi organizarea socială, unii dintre voi Învăţătorii Cristici, fiţi pregătiţi pentru a deveni Învăţători Coordonatori de Nou Sistem  social 5D şi Lideri Spiritual Administrativi (precedentul mu este creat);
- şi exemplele pot continua în funcţie de noile nevoi ale noii Civilizaţii Româneşti, care va avea în poziţiile  cheie numai Învăţători Cristici fără excepţie.
Sper doar ca Învăţătorii Cristici să fie Modelele de Iubire Necondiţionată care să îşi utilizeze Înţelepciunea lor Cristică spre binele cel mai înalt al tuturor oamenilor fără excepţie.

Şi ca o prezentare complementară de final de subiect, reţineţi şi următoarele idei:
1.- Voi Învăţătorii Cristici care încă mai aveţi frici, aveţi acum la dispoziţie acest material, care vă îndrumă spre  oportunitatea  de a avea CURAJUL în găsirea echilibrului perfect în momentul Pierderii toatale oferite de Provocările şi Simptome Ascensionale personale inevitabile;
2.- Voi Învăţătorii Cristici care încă mai sunteţi adepţii espectativei, aveţi acum la dispoziţie un  model prin care în perfectul echilibru al Energiilor Noi Lăuntrice, puteţi manifesta CURAJUL exprimării prin viu grai al Adevărului Vostru Divin, doar acelor oameni pe care în mod sincron Divinitatea îi aduce în preajma voastră ca să vă provoace(ridice mingea la fileu).
Sub această formă ajutaţi într-un mod mult mai accelerat Oamenii din jurul vostru ca să îşi formeze o Conştiinţă Nouă, mult mai Extinsă, mai Înaltă , datorită căreia nu vor mai aduce acuze, nu vor mai fi sătui de România şi nu li se va mai părea că s-au născut în locul nepotrivit.
3.- Dar încă odată ATENŢIE Dragi Învăţători Cristici.
Există o capcană veche a vechilor energii, în care Noi Maeştrii Iniţierilor din vechime ne căram după noi Discipolii.  
Acest gen de iniţiere a expirat , deorece Energia Nouă presupune doar oferirea Informaţiei Neiniţiaţior în Cunoaşterea şi Manifestarea Noilor Energii, fără nici un fel de ATAŞAMENT şi AŞTEPTĂRI Mentale, Sufleteşti şi Emoţionale din partea voastră.
Tendinţa Vechilor obişnuinţe de a căra după voi Neiniţiaţii, este la rândul ei o mare PROVOCARE, cu atât mai mult cu cât voi îi puteţi foarte uşor ţine pe oameni  în câmpul vostru energetic  şi în care aceştia sunt fascinaţi de voi, de cunoaşterea voastră, ba chiar puteţi deveni idolii lor fiindcă ei nu au discernământ.
Şi această provocare este o realitate pe care musai să o depăşiţi.
Chiar şi eu până la începutul anului 2010 încă mă mai jucam cu transferul de energie spre Daniel Iaşi, Karin M. Bucureşti , Anda de la Orăştie, Antonia de la Craiova, Anişoara de la Cluj , etc, situaţie în care eu mă bucuram de joc, iar prietenii mei erau fascinaţi de ceea ce simţeau când energia transferată de mine îi învăluia complet cu simptome energetice sau clarvizionare ieşite din normal.  
Pentru mine a fost ultima Provocare de joc cu Energia Nouă după sistemul vechilor Energii şi a trebuit să îmi iau o pauză de apariţie publică pe piaţa Informaţională ezoterică din România, tocmai pentru a putea lucra cu Energiile Focului Cristic Lăuntric într-o modalitate nouă.
Şi am reuşit acest lucru, pe care i l-am comunicat şi Prietenului meu Vlăduţ Clapa din Piatra Neamţ sub această formă ( era în prima jumătate a anului 2010):
dan gicu: M-am eliberat oarecum, cu toate că mai sunt persoane care îmi solicită îndrumari(Energii, Informaţii), numai că acum le ofer îndrumarile (Energii, Informaţii) în care Ei să-şi poarte Singuri de Grijă şi eu doar să îi susţin la cerere cu Adevăruri Divine şi nu-i mai car.
vladut clapa: dacă nu făceai ce ai făcut....nu ai fi trecut pragul...
ATENŢIE: Nici voi Dragi Prieteni, nu mai căraţi pe nimeni în spate.
Voi le oferiţi Lumina Adevărului vostru Divin , şi atât.
Dacă veţi mai căra pe cineva după voi( aşa după cum spunea şi Colegul nostru de Ascensiune Vlăduţ Clapa), nu veţi trece pragul(Portalul).
Iar pragurile(Portalurile) sunt făcute pentru a fi trecute Lăuntric individual.
Şi în Inima Nostră dar şi în faţa noastră, avem Pragul (Portalul) 4D şi 5D.
Alegerea vă apaţine, iar succesul vi-l garantaţi singuri.
Din exterior voi nu beneficiaţi decât de susţinere informaţională şi exemple de urmat.
Saltul peste prag(Portal) îţi faceţi solitari.
Vă doresc succes.

INFORMAŢII SPIRITUALE COMPLEMENTARE
PRIMA INFORMAŢIE:
Dragi colegi de Ascensiune.
Din Motive predeterminate de interese spirituale iminente ale viitorului apropiat, vă voi oferi acum câteva informaţii spirituale complementare.
Şi asta fiindcă ascensiunea se derulează accelerat. Nu?
Voi începe pentru început prin a vă oferi un set de fotografii, în care veţi găsi atât forma biologocă a vârstei pe care am atins-o la final de an 2010, cât şi perspectivele foto ale spaţiului meu Sacru de Relaxare şi Meditaţie, unde mă hrănesc cu lopeţi de JAR Cristic.

Şi acum vă invit să priviţi pozele promise, urmândcurte_gicu3 ca după ultima poză să vă explic rostul spiritual al acestei prezentări fotografice.

Pornind de la aceste poze Dragi Prieteni, vă voi expune acum două  perspective de înţelegere, ambele necesare a fi cunoscute exeplificativ fiindcă au ca substrat motivaţia spiritul Misionară în care suntem incluşi cu toţii.
1.- Prima perspectivă.
La începutul anului 2010, Andreea Vărşăndan(copil indigo) fata vecinilor mei,  în timpul unor discutii a intervenit şi a spus: Dacă aranjaţi curtea casei aşa cum spuneţi , multă lume care vă va vizita se va simţi bine aici.
Dintre toţi cei prezenţi, doar eu am înţeles prin SIMŢIRE LĂUNTRICĂ faptul că Andreea făcuse o profeţie care trebuia să se împlinească obligatoriu.
Ceilalţi, parcă avuseseră dopuri în urechi şi nu auziseră nimic.
Ulterior, când am întrebat pe Andreea ce a vrut să spună prin această frază, mi-a spus doar că aşa ia venit să zică. curte_gicu2
Prin acest gest inocent, Andreea a confirmat încă odată prin exemplul ei faptul că orice om de pe Terra poate fi un canal profetic(mesager celest) pentru alte persoane, dar fără să conştientizeze acest lucru în mod obligatoriu.
Cu toate că Simţisem mai demult iminenţa viitoare de primire în vizită  a multor  oameni cărora să le ofer Lumina Cunoaşterilor Divine în calitate de Învăţător Cristic, gestul Andreei a fost o Confirmare Sincronă  prin care eram avertizat să pregătesc cât mai repede locul de primire al vizitatorilor.
Atunci nici casa nu arăta aşa.
Eu şi Viorica(gazda, partenera) Simţeam să aranjăm doar spaţiul verde în lunile următoare de primăvară.
A doua sincronicitate de confirnare a sosit chiar din partea lui Viorica.
Eram în vizită la părinţi mei în Boroşteni Gorj(aprilie 2010), cînd Viorica îmi spune într-o dimineaţă faptul că a avut un vis ciudat.
curte_gicu3Se făcea că ea era la casa din Sântana şi că au venit în vizită oameni din mass media  care erau interesţi de Cunoaşterea Divină.
Iar ea le-a spus: aveţi răbdare să vină Gicu fiindcă el se ocupă cu paranormalul.
Ca şi Andreea , nici Viorica nu a dat importanţă propriilor trăiri, fiindcă nici ea nu se ocupă cu spiritualitatea în formă conştientă(iar România este plină de asemenea cazuri).  
Dacă Andreea a spus un mesaj cu materializare viitoare, Viorica a privit în viitor, şi dacă ar fi reţinut fizionomia celor pe care i-a văzut în vis, constata cu surprindere că acei oameni din mass media vor sosi în mod real la poarta ei casei ei.
A treia sincronicitate de confirmare mi-a oferit-o chiar prietena şi Învăţătoarea Cristică Aurora Neghiu din Arad ,pe care în timpul unei vizite astă vară aici în Sântana (împreună cu Iulian din Bucureşti), am pus-o să privească în viitor şi să îmi spună ce vede.
curte_gicu4Şi Aurora a văzut în viitor cum voi fi vizitat de mulţi oameni dornici de Lumină Cristică, dar că nu voi primi pe toată lumea care doreşte să mă viziteze, ci pe unii îi voi redirecţiona spre alţi Învăţători Cristici şi  Aurora a exemplificat pe colegul nostru misionar Învăţătorul Cristic Vlăduţ Clapa din Piatra Neamţ.
După Aurora, Viorica a venit şi m-a informat că a apărut sincron cu o dorinţă mai veche de-a ei , primirea unei mari sume de bani din salariul restant, cu care vrea să repare şi să coloreze casa.
Iar eu eram încântat că vizitatorii mei viitori se vor bucura şi de zona verde din curte dar şi de o casă frumoasă, fiindcă nu este tot una cu ai primi într-un cadru deplorabil sau într-un cadru plăcut.
Acum, şi casa şi curtea sunt gata şi voi Dragi Prieteni le aveţi acum pozate din mai multe perspective , tocmai să aveţi idee despre condiţiile pe care le vor găsi căutătorii de Lumină Cristică ce mă vor vizita în viitorul apropiat.
curte_gicu5Am făcut această detalire de evenimente, pentru a observa cu toţii cum eu urmăresc şi sunt atent întotdeauna la toate sincronicitaţile care îmi confirmă iminenţa realizării unor demersuri fizice şi metafizice,  ce vor completa strălucitor munca mea misionară.
Acum că aveţi exemplificarea mea, fiţi şi voi atenţi la Sinconicităţile voastre care vă împlinesc dorinţele Sufleteşti lansate iniţal Divinităţii voastre lăuntrice prin INTENŢIE.
Totodată, trebuie să reţineţi Dragi Prieteni faptul că la materializarea acestor condiţii , cu toate că eu nu am avut bani pentru aceste amenajări şi nici casa nu este a mea( şi eu alături de partenera mea de viaţă care preferă frumosul), am lucrat cu INTENŢIA prin Imaginaţie, Inspiraţie şi Intuiţie, ca Forţele Cereşti să imi susţină materializarea condiţiilor de primire a vizitatorilor flămânzi de Lumină Cristică.
Şi apoi a urmat ca o surpriză suplimentară o altă confirmare sincron .
Deoarece prietenei mele Învăţătoarea Cristică Nicoleta Păsat din Sibiu în corespondenţa noastră electronică îi pomenisem de demersurile  personale vis a vis de zona verde şi casă, i-am trimis şi ei pozele de mai sus.  
Privind aceste poze, Nicoleta a avut anumite trăiri spirituale pe care ulterior le-a postat pe siteul personal:nicoletapasat.ro   sub titlul: Cer nou şi Pământ nou, unde veţi găsi informaţiile integrale.
Aici, vă voi prezenta cîteva fraze în care Nicoleta ne spune:
Meditând la toate acestea,  s-a întâmplat să primesc de la Gicu Dan câteva fotografii de la Sântana .
Privind la aceste imagini ,am tresărit când am realizat ca Universul a adus către mine imagini ale Omului Nou,  al celui care odata ce şi-a descoperit frumuseţea interioară,  s-a străduit să o aducă în manifestare .
Iată un exemplu viu al Omului Nou, care prin procesul de transformare interioară, accesând Energiile Sufletului şi Spiritului a devenit o Coloană de Lumina, prin care se revarsă Înţelepciunea, Iubirea şi Puterea(Voinţa) Divină.
Conectându-mă la Energia casei sale mi-am spus emoţionată:
Iată o Casă de Lumină la Sântana.
Un loc aflat sub protecţia Forţelor Luminii care îl veghează, pentru împlinirea Misiunii România, iar persoanele dornice de Lumina şi Evoluţie Spirituală îl vor căuta.
Mi-a venit în gând că deşi noi nu ne cunoaştem fizic, ne-am dat de multe ori întâlniri în călătorii astrale şi am participat împreuna la conferinţe(astrale) pe tema vindecărilor spirituale.
În esentă, facem parte din aceeaşi Echipă .
Dragi Prieteni, cu toţii facem parte din aceiaşi ECHIPĂ CRISTICĂ.
Din cele expuse mai sus, cred că aţi sesizat cu uşurinţă faptul că prezenţa acestor poze  vin în întâmpinarea celor care mă vor vizita în curând, familiarizându-i astfel anticipat cu locaţia şi Energia(Lumina) pe care o caută Sufletul lor.

2.- A doua Perspectivă.
În calitate de Învăţători Cristici , voi Dragi Prieteni în mod Inevitabil veţi avea la rîndul vostru un Spaţiu Sacru de primire al celor ce vă solicită să le oferiţi Iubirea şi Lumina Cunoaşterilor Voastre Divine.
Este foarte adevărat că unii Învăţători Cristici şi-au realizat deja înaintea mea acest spaţiu sacru de primire.
Dar beneficiind de exemplificarea mea la nivel de România, este recomandat să urmăriţi şi voi de acum înainte sincronicitaţile prin care Divinitatea va suştine în materializarea unui spaţiu sacru unde veţi lucra cu Lumina.
Şi este Ideal ca această locaţie să o faceţi publică, să o cunoască şi oamenii care vor veni la voi de la mare distanţă.
Fiţi pregătiţi Dragi Colegi Misionari, pentru a ieşi în Întâmpinarea Oamenilor în diverse ipostaze pe care le veţi SIMTI la momentul oportun.
Calitatea şi Valoarea voastră de Învăţători Cristici, este reflectată în mod excepţional în mesajul Învăţătorului nostru Iisus Cristos, mesaj care cu toate că pare a fi oferit doar Colegei noastre Nicoleta Păsat, de fapt mesajul se referă la noi toţi şi reprezintă o clarificare suplimentară a ceea cu acum suntem, cât şi o recomandare prin care suntem Împinşi spre Înainte dacă noi Alegem aşa ceva.
Şi iată mesajul:
,,Cer Nou şi Pământ Nou vei ajuta  a se Împlini după Voia Celui Sfânt.
Casă Nouă de Lumină s-a deschis în Cer  şi acoperământul Luminos al Curcubeului este Legământul tău.
Soarele este în inima ta şi în ea ţi-am pus Întelepciunea.
Puterea, Iubirea, Smerenia şi Înţelepciunea sunt cei patru magi care te vor ocroti întru Slava Celui ce a fost ,este şi va fi .
Iisus Hristos, Lumina Lumii.
Mulţumim Învăţătorului Iisus şi Nicoletei.
Dragi Colegi de Ascensiune.
Recitiţi de mai multe ori acest mesaj fiindcă se referă la voi.
Simţiţi în Voi ceea ce mesajul vă transmite şi Acceptaţi şi Alegeţi să-l materializaţi.
Pentru că Nicoleta a SIMŢIT  şi iată  mai jos redate Intenţiile ei de materializat pe care le-a expus public ca model de manifestare pentru noi toţi şi în care ne îndeamnă să o urmăm(şi nu este singura):
,, Voi ajuta să se împlinească Noul Pământ prin munca pe care o desfăşor, în care să ajut oamenii să-şi vindece Sufletul ,îi îmbrac în veşminte de Lumină şi îi ghidez spre Lumina din interiorul lor, spre Împărăţia Tatălui care se află în ei.
Şi pe măsură ce fiecare se va conecta la Soarele Launtric, în jurul nostru Pământul se va transforma pentru a corespunde cerinţelor Omului Nou, care ştie că este Scânteie Divina şi se va manifesta ca atare, străduindu-se să creeze în exterior  Iubirea şi Frumuseţea pe care o Simte în interior.
Prin inima Omului Nou va curge Întelepciunea, Iubirea şi Puterea Divina.
Cu toţii ne dorim o lume plină de Iubire , Frumuseţe, Armonie , dar câţi muncim pentru aceasta?
Să aprofundăm conştient procesul de transformare interioară , căci Lumina şi Frumuseţea interioară impregneaza corpul fizic, îl face să strălucească, iar razele arzătoare vor ţişni spre exterior şi în jurul nostru,  totul va străluci.
Dacă gândurile ne sunt purificate de Îngerii Înţelepciunii , iar Sentimentele  de Îngerii Iubirii, creăm în exterior Pacea şi Frumuseţea Divină.
Să fim sinceri cu noi şi să ne punem întrebarea:cum vrem să arate Noul Pământ?
Să aducem în manifestare Energiile Sufletului şi ale Spiritului nostru, căci această Lumină ne călăuzeşte, ne susţine şi ne Înalţă !
Mulţumim Nicoleta.

A DOUA  INFORMAŢIE:

Dragi Prieteni.
Undeva pe parcursul prezentului material, făceam următoarea precizare:
,, Din punctul meu de vedere şi având ca suport de referinţă Înaltele Informaţii Spirituale cu care operez Conştient, acest rest de Provocări se vor rezolva în tandem atât cu metamorfoza şi transmutaţia corpului fizic , cât şi cu  metamorfoza şi transmutaţia totală a  Conştiinţei  personale de la  vibraţia de Carbon 3D la vibratia de Cristalină de Diamant 5D,, .
Cu toate că pentru uşurarea exprimărilor spirituale de multe ori utilizăm formularea de  3D , 4D şi 5D, de fapt în realitate lucrurile merg din aproape în aproape ca metamorfoză şi transmutaţie, atât a Corpului Fizic cât şi a Conştiinţei personale.
Din acest considerent, acum în anul 2010 nu mai putem vorbi de faptul că ne aflăm în mod absolut în 3D, chiar dacă unele Conştiinţe umane încă sunt blocate complet sau parţial în 3D, situaţie în care şi metamorfoza şi transmutaţia corpurilor lor fizice este ori  înţepenită(blocată) în 3D, ori parţial dar cu lentă derulare spre vibraţia 4D.
În schimb cu privire la  Învăţătorii Cristici care sunt avansaţi pe calea ascensiunii, constatăm faptul că aceştia au şi Conştiinţa dar şi corpul fizic deja funcţionabile pe frecvenţe vibraţionale foarte înalte spre 4D.
Voi exemplifica acest adevăr printr-un extras din comunicarea mea cu colega noastră Vali Liciu din Timişoara, care în data de 17.11.2010(22:00:04) îmi spunea pe mesinger:
Mie mi s-a spus că celulule corpului meu fizic s-au transformat în celule cristaline.
Şi această stare de fapt, mi-a fost anunţată de o Entitate de Lumină din Planul subtil , iar ulterior confirmată de un Mare Învăţător Cristic din planul fizic.
Din mesajul colegei noastre Vali Liciu, avem acum confirmarea conform căreia Învăţătorii Cristici sunt deja în faza de salt între 3D şi 4D(deci încă neajunşi total în 4D)
Cum celulele corpurilor fizice ale Învăţătorilor Cristici sunt deja cristaline, şi cum ele urmează îndeaproape ascensiunea Conştiinţei personale, tot ceea ce a mai rămas la acest nivel este ca fiecare celulă să fie încărcată treptat treptat cu Energie Nouă(Focul Cristic) de frecvenţe din ce în ce mai înalte.
Şi cum în mod particular vă menţionam anterior faptul că Focul Cristic îmi arde întregul corp fizic, acum vă voi oferi mai jos un mesaj(an 2010) al Învăţătorului Iisus Cristos, care cu toate că mi la adresat personal prin prietenul meu Vlăduţ Clapa din Piatra Neamţ, mesajul are şi o conotaţie generală fiindcă vi se potriveşte perfect fiecăruia dintre voi.

Deci, Învăţătorul nostru Iisus Cristos ne transmite:

Mesajul meu este:CONTINUAŢI LUCRAREA(e lucrare de FOC).
Cine vrea să Înţeleagă(adică Expansiunea Conştiinţei prin Cunoaştere) trebuie să se  STRĂDUIASCĂ  pentru asta.
Împărăţia Cerului se cucereşte prin SRĂDUINŢĂ, la fel şi Întelepciunea.
Icar a vrut să cucerească Întelepciunea Soarelui cu aripi de ceară.
Dar nu a înţeles că pentru a cuceri Focul trebuie să fii FOC, nu materie.
NU  POŢI  SIMŢI  FOCUL DACĂ NU EŞTI FOC.
NU  POŢI  SIMŢI  IUBIREA, DACĂ NU EŞTI IUBIRE.
Ca să împarţi Conştiinţa Cristică, trebuie să fii Conştiinţă Cristică.

Şi vei fi...cu fiecare clipă.
GICU DAN(idem Învăţătorii Cristici în primă fază şi apoi restul umanităţii),    ADEVĂR  ÎŢI  SPUN  EU ŢIE.
DACĂ  AVEM  UN  PAHAR  DE  PLASTIC  ÎN  CARE  VREM  SĂ  PUNEM  UN  CEAI CLOCOTIT,  ABIA  FĂCUT,  FOARTE FIRBINTE , CE  SE  VA  ÎNTÎMPLA  CU PAHARUL ???  
SE  VA  TOPI  PARŢIAL.
ÎNŢELEPCIUNEA  CERULUI  ESTE  CLOCOTITĂ, ESTE FOC.
NU  ÎNŢELEPCIUNEA  TREBUIE  SĂ VINĂ.
ÎNŢELEPCIUNEA  ESTE  ÎN  JURUL  TAU( în Energia Nouă).
PAHARUL(Corpul fizic) ESTE  PROBLEMA.
TRANSFORMĂ-TE  DIN  PAHARUL  DE  PLASTIC  ÎN  CRISTAL  DIVIN  ŞI DUMNEZEU  VA  TURNA  ÎN  TINE  ÎNŢELEPCIUNEA  CEA  MAI  MARE,  FOCUL CEL  MAI  APRINS.
Întăreşte  ÎNCREDEREA  ÎN  TINE !
Şi apoi iţi întăreşti  spiritul...vei primi mai multă Înţelepciune.

Mulţumim Învăţătorului Iisus Cristos.

Dragi Prieteni, este foarte concludent acest mesaj al Învăţătorului Iisus Cristos pentru fiecare dintre noi.
Eu sunt hotărât să îi dau satisfacţie Învăţătorului nostru Iisus Cristos, urmându-i sfaturile din prezentul mesaj, oricât de grea  ar  metamorfoza mea în Focul Cristic ce trebuie să devin.
Alegerea vă aparţine.
Cu Iubirea cea dintotdeauna, maximă şi necondiţionată.

Gicu Dan- Sântana de Arad  la 28 noiembrie 2010.

(0 voturi)
Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 20:19

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Sponsor principal

Articole pe categorii

Articole noi