X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

~ Suntem cu totii UNA ~

pixabay.com
Starea de Maestru

Starea de Maestru

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Iisus – si toti marii Maestri – au facut apel la fiecare membru al neamului omenesc sa treaca la starea de Maestru. Fiecare din acesti maestri a promis ca lucrul acesta este posibil. Si chiar este promisiunea Lui Dumnezeu. Oare nu este Iisus acela care a spus : “De ce esti asa de uimit de minunile mele? Lucrurile acestea si inca multe altele si tu le vei face.”

Ce ar presupune sa fim Maestri?

Iata o poveste despre un invatacel care s-a dus la Gurul sau rugandu-l :” Maestre, spune-mi ce trebuie sa fac pentru a ajunge la starea de Maestru?” Si guru l-a dus pa invatacel la un mic iaz si l-a bagat cu capul in apa. Si il tinu asa cu forta. Invatacelul se zbatu incoace si incolo si se racsuci din ce in ce mai speriat, odata cu trecerea fiecarei secunde – dar guru nu-I dadea drumul. Intr-un sfarsit, invatacelul isi chema puterea dintr-un loc despre care nu stia ca exista si tasni din apa cu un salt puternic.

“De ce ai facut asta?”, il intreba pe guru, dupa ce isi recapata respiratia.

Si guru ii raspunse bland: “Cand vei vrea sa pornesti pe calea de a ajunge maestru si vei avea o dorinta la fel de puternica pe cat ai vrut sa iti scoti fata din apa, atunci vei fi gata sa faci calatoria”.

Da, e povestea unei dorinta disperate. A dedicarii.

A dedicarii pentru viata. Invatacelul era dedicat dorintei de a trai. Asa ca a gasit o forta, pe care nu stia ca o are, o putere pe care nu stia ca o detine – si s-a ridicat!

Cand vei avea intentia disperata sa nu te ineci si iti vei scoate capul din apa– vei fi gata sa pornesti in calatoria care duce spre starea de maestru!

Toti cei care pornesc in calatoria spre starea  de maestru incep prin a lasa in urma ignoranta. Astfel, ei inteleg, in primul rand, ca ceea ce fac afecteaza totul, pentru ca Tu esti Totul si Totul este Tu. Transformarea lor afecteaza vibratia tuturor energiilor din jur.

Lumea are nevoie acum de multi maestri – sau, cel putin, de multi oameni care vor sa inceapa calatoria catre starea de maestru. Pentru ca o astfel de ridicare a vibratiei Energiei Vitale poate schimba directia in care se indreapta omenirea.

Ce inseamna asta, sa fii Maestru?

Maestrul este cel ce a atins pe cel care Este cu Adevarat. Este vorba de atingerea nivelului de constiinta al Iubirii,  Constiinta Dumnezeiasca. Maestrul Este asta, este Iubire. Retine ca Iubire si Dumnezeu sunt cuvinte ce pot fi puse unul in locul celuilalt. Deci cand spun ca Esti Iubire, spun ca esti Viata si spun ca esti Dumnezeu. A Fi Iubire inseamna sa iti pese. Prin urmare, iubeste adevarul. Iubiti-va unii pe altii. Iubiti-va casa, Pamantul. Si Iubiti-ma pe Mine. Pentru ca daca ma iubiti pe Mine, veti iubi tot restul…caci Eu Sunt Acesta – si nu e nimic ce Eu nu sunt.

 

Sursa: cartea “Dumnezeul de maine – cea mai mare provocare spirituala a noastra”; autor Neale Donald Walsch

 


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2022 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.