Termeni si conditii

  Conditii Generale pentru utilizarea website-ului Humanitysteam.ro  Acceptarea conditiilor


  Website-ul Humanitysteam.ro este proprietatea asociatiei non-profit Echipa Omenirii.
  Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest website. Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa completam acesti termeni si conditii in orice moment, fara notificare in prealabil.

  Descrierea serviciilor


  Scopul acestui website este pur informativ iar utilizarea lui inseamna accesul la informatiile prezentate si folosirea serviciilor incluse.

  Drepturile asupra continutului website-ului


  Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest website sunt proprietatea Humanitysteam.ro, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

  Intregul continut al website-ului Humanitysteam.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la marci, pagini, continutul si prezentarea website-ului sunt detinute de Humanitysteam.ro.

  Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului website-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Humanitysteam.ro.

  Informatiile prezente pe Humanitysteam.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Humanitysteam.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Humanitysteam.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor Humanitysteam.ro.

  Vizitatorii pot posta pareri, comentarii si alt continut, pot trimite sugestii, idei, intrebari atata timp cat acestea nu sunt ilegale, obscene, amenintatoare, defaimatoare, care afecteaza confidentialitatea sau care incalca drepturile intelectuale de proprietate sau care contin virusi, campanii politice, oferte comerciale, mesaje in lant, mesaje in masa sau alta forma de "spam".  Nu aveti voie sa folositi adrese false de email, sa va dati drept o alta persoana sau entitate sau sa induceti in eroare prin orice mijloace. Humanitysteam.ro isi rezerva dreptul (dar nu are obligatia) sa elimine sau sa editeze acest fel de continut, dar nu poate asigura verificarea continutului postat in mod regulat. Daca postati continut sau trimiteti materiale si nu mentionam altfel, garantati Humanitysteam.ro un drept non-exclusiv, gratuit, continuu, irevocabil si pe deplin subcontractabil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din acesta, distribui si afisa in orice locatie internationala din media. Garantati humanitysteam.ro dreptul de folosinta al numelui pe care il trimiteti in legatura cu acest material, daca aceasta alege. Reprezentati si garantati ca sunteti in control asupra drepturilor asupra continutului pe care il postati, ca este corect, ca nu violeaza aceasta politica si nu va cauza nicio paguba catre nicio persoana sau entitate. Humanitysteam.ro are dreptul, dar nu obligatia, sa monitorizeze, sa elimine, sa editeze sau sa stearga orice activitate sau continut.

  Humanitysteam.ro poate oferi materiale preluate din surse externe cu mentionarea sursei si a drepturilor de copyright. Acolo unde este cazul, Humanitysteam.ro cere acordul scris al autorului. Daca considerati ca un material postat (de utilizatori sau terti) incalca drepturile de copyright, va rugam sa ne semnalati pe pagina de Contact a Humanitysteam.ro.

  Neangajarea raspunderii


  Chiar daca este un serviciu oferit “as it is”, Humanitysteam.ro depune eforturi constante pentru asigurarea unui continut sigur pentru vizitatorii si utilizatorii sai.

  Totusi, Humanitysteam.ro nu va acorda nici o garantie referitoare la:
  – evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare/functionare a website-ului;
  – neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;
  – inexistenta pe website-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

  Astfel, asociatia Echipa Omenirii nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului sau.

  Toate informatiile prezentate pe website cu privire la produsele Humanitysteam.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul website-ului Humanitysteam.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Humanitysteam.ro in lipsa unor acorduri ulterioare.

  Humanitysteam.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie asupra rezultatelor sau diligenta fata de nicio persoana, exclude in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

  Website-ul este oferit exact asa cum este, fara garantii.

  Obiectivului continutului website-ului


  Obiectivul continutului website-ului este de a transmite informatii actualizate si utile in dezvoltare personala. Totusi, niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe website sau prin intermediul serviciilor website-ului nu constituie o garantie, decat daca este stipulat expres in termenii si conditiile de utilizare.

  Contul de utilizator  Daca folositi acest website, sunteti raspunzatori pentru confidentialitatea contului Dvs. si parola si pentru limitarea accesului la computerul Dvs. si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea tuturor activitatilor care se intampla cu contul Dvs. sau parola. Daca aveti sub 18 ani, puteti folosi website-ul nostru numai sub supravegherea unui parinte sau tutore. Humanitysteam.ro isi rezerva dreptul sa refuze serviciul, sa inchida conturile, sa scoata sau sa editeze continut sau sa anuleze solicitari dupa cum considera.

  Legatura cu alte website-uri


  Prezentul website poate contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri considerate de Humanitysteam.ro utile in legatura cu continutul website-ului sau, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor website-uri.

  Humanitysteam.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti, la care se face trimitere de pe website-ul sau, iar navigarea catre si pe aceste websiteuri se face pe propria raspundere.