X

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Articole din spiritualitate

~ Suntem cu totii UNA ~

Pixabay.com
Calea spre Iluminare

Calea spre Iluminare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cand ai atata fericire, pace, intelepciune si bucurie incat iti petreci viata impartasind-o cu toti ceilalti, indiferent de situatia in care te afli – asta e iluminare. Cand viata ta nu se invarte in jurul tau si nu are nici de-a face cu tine ci este legata de toti ceilalti cu a caror viata intri in contact.

La urma urmei, de asta ati venit aici, in aceasta lume. Singurul lucru pe care-l aveti de facut acum este sa stiti asta. Asadar, aceasta clipa este momentul eliberarii voastre. Puteti sa va eliberati de incercarea de o viata de a gasi iluminarea. Puteti sa va eliberati de orice gand care v-a spus ca lucrurile ar trebui sa fie asa, ba nu, ar trebui sa fie altfel, ba nu, trebuie sa ajungi a rezultatul dorit pe aceasta cale, prin programul acela, prin activitatea cealalta. Ar trebui sa va ganditi ca e posibil ca tot ce va trebui sa faceti vreodata sa fi fost deja facut, terminat.

Puteti face, totusi, in continuare aceste lucruri, daca asta alegeti sa faceti, dar daca va simtiti stresati din cauza lor, daca va simtiti sub presiune, atunci cum ar putea reprezenta ele calea catre Iluminare?

Adevar va spun Eu voua: nu exista o singura cale catre varful muntelui. Asa ca eliberati-va chiar azi. Incetati sa va fortati atat de mult – atat de mult incat nici nu va mai face placere.

Faceti, deci, numai ceea ce se potriveste pentru voi, dar aveti grija sa va aduca Bucurie!

Si iata ceva ce stiu sigur ca va va aduce bucurie: decideti ca restul vietii voastre - fiecare zi, fiecare clipa,fiecare cuvant – sa fie ceva ce veti impartasi cu toti cei cu a caror viata veniti in contact, intr-un fel care sa-I faca sa stie, in mod sigur, ca nu sunt obligati sa faca nimic, nu sunt obligati sa mearga nicaieri, nici nu trebuie sa fie intr-un anume fel, pentru ca voi sa-l iubiti chiar acum! Spuneti-le ca sunt perfecti asa cum sunt , asa cum stau in fata voastra, chiar acum.

Petreceti-va restul vietii redandu-I pe oameni lor insisi, pentru ca si ei sa se poata iubi. Si aratat-le, prin felul in care va purtati cu ei, ca stiti ca nu le lipseste nimic, ca nu au nevoie de nimic, ca nu exista nimic care ei sa nu fie.

Acum, vrei sa stii care este cea  mai rapida cale prin care cineva poate trai experienta iluminarii?

Iata, aceasta este ca el sa-l faca pe altul sa isi dea seama ca El, acel altul, este iluminat. Acesta e mesajul principal al Dumnezeului de maine. Aceasta e invatatura de baza a Noii Spiritualitati.

De aceea a devenit salutul Namaste un instrument atat de puternic, un schimb de energie atat de semnificativ si de special: “Dumnezeul din mine Il vede si Il onoreaza pe Dumnezeul din tine.” Daca intr-adevar crezi acest lucru, nu mai trebuie facut nimic altceva. Desigur, daca o spunem doar pentru ca suna bine, atunci mai sunt multe de facut. Dar daca realmente credem asta – daca , atunci cand o spunem, chiar o credem – atunci lupta s-a incheiat, cautarea s-a terminat si, in sfarsit, am obtinut Iluminarea.

Sursa: cartea “Dumnezeul de maine – cea mai mare provocare spirituala a noastra”; autor Neale Donald Walsch


Newsletter

Doneaza acum!

Online e cel mai bine.

Scrie-ne

© 2022 Humanity's Team Romania - miscare si comunitate spirituala pentru unime. Toate drepturile rezervate.